En del av mitt liv som för evigt flög förbi

Idag var det ett år sen. Ett år sedan min kära mormor lämnade oss. En fin, solig dag med höstens alla färger i träden. Något sorgset över den också. Har jag fått ut ganska mycket idag.
Städat lite i lillstugan, övningskört och lagat middag.
En liten sväng förbi minneslunden och tänka lite. Minnas lite. Sakna lite.
En ny vecka med nya tag. Får se hur det slutar.


So what ever you do, don't let go

Det är bara att inse. Det finns ingen kärlek här. Den kommer inte fram med hjälp av vin.
Det går inte att supa sig full och sedan tro att nu, nu kommer jag bli älskad.
Även om det känns så, den där studen, i det där ruset. När hela världen sjunger med dig och dansar samma takt och alla problem ligger långt borta, så långt att du kanske aldrig hinner ifatt dem, så bedövar du bara din vetskap. Du lyckas övertygas att du är älskad,  att hela världen älskar dig, snurrar med dig. För en kväll är du inte ensam, bara älskad.  
Men den där fastklamrade ensamheten försvinner inte av alkoholen. Likasom kärlek inte kommer fram med den.
Vissa inser, accepterar. Andra blunder, tar klunk efter klunk och bara fortsätter att hoppas. Hoppas på att i botten av glaset kommer alla ens svar att stå. Svaren på varför ensamheten känns så påträngligt nära. Även om det ända man möts av är tillverkningsnamnet så slutar man inte att leta. Någonstans måste det finnas en förklaring till allt det här. Något mer än okontrollerade fyllor och baksmällor. Det här kan inte vara allt. Det får inte vara allt. 

Do you ever think of me in the quiet, in the crowd

Hej. Kan inte sova. Igår bestod eller i fredags bestod dagen av att måla väggarna i Lillstugan med Rebecka, sen på kvällen låg jag hemma och kolla på Friends.
Idag så har jag målat lite med, Rebecka och spelat min första match på tre år. Riktigt kul! Dock förlora vi och jag känner verkligen vinnarskallen. Usch.
Iallafall.. Ikväll så drog jag till Emelie med massa vänner och spelade lite olika spel, bland annat beer pong vilket jag fullkomligt helt saknar talang för.
Men eftersom jag var helt slut i huvudet så åkte jag hem lite tidigt. Åkte med Ludde och Pippi, körde en drive in och jag och Petra kände oss som deras små barn haha. Men rolig kväll!
Dock vaknade jag nu och kan inte somna om. Bilder kommer sen.


Watch the world tear us apart, a stotic mind and a bleeding heart

Babel, Reminder, Where are you now, Hopeless wanderer. Några favoriter från Mumford and Sons nya album.
Idag har jag levt min första dag som sjuttonåring (eller andra, beror på hur man ser det). Det gjorde jag genom att se massa gamla Friends-avsnitt och äta upp gårdagens tårta med sked från kartongen.
Ikväll cyklade jag på min nya cykel till Rebecka. Vi åt chips och snackade.
Nu är jag hemma och efter ett kaotiskt bemötande är hela familjen Wahlström lugn igen och ligger nu i sina sängar och ska sova. Jag också. Bara några fler avsnitt. Koppla bort världen lite, är ju trots allt ledig imorgon. Skönt.
 

Stannar upp och andas ut, vet att det knappt har börjat ändå känns de som om det snart tar slut

Min födelsedag idag. Ändå ville jag bara ligga under täcket hela dagen. Frukost på sängen, presenter (bl.a en cykel) och god middag + tårta. Senare kom mina små tanter över på lite mer godsaker. Sen fick jag även en otroligt fin present av Fanny! Blir lite rörd och varm i hjärtat när jag tänker på min fina familj och mina fina vänner.
Men nu är jag helt slut. Så godnatt på er! 17 år. Stört hur gammal jag blev så fort.


Jag orkade inte andas med tiotusen stenar i bröstet


Hart of Dixie


Egentligen världens mest tråkigaste, segaste serie. Men bara för att han är så jävla galet apsnygg så följer jag frenetiskt varje avsnitt och min drivkraft är dom få, få scenerna han och hon visar lite känslor för varandra. Skäms lite för att jag borde egentligen tycka att den här serien är en b-serie. Men det gör jag absolut inte. Han är ni vet inte såndär som är snygg och som är definitionen av snygg och ja, det är de som gör honom så snygg. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga mer om mitt liv, för jag fokuserar mer på serien nu. Dock så har säsong 2 inte kommit ut en. Hehe.
Nu ska jag efter mycket om och men in till skolan. Hörs

As I took my leave to go it was clear that you didn't care

Idag har jag varit hemma, ätit godis och kollat på hart of dixie. Lyssnat på Mumford and Sons nya album som äntligen finns på spotify.


När jag är med dig blir min röst så gäll

Detta är resultatet. Jag verkligen hatar mitt drastiska, impulsiva- jag. I ren panik klippte jag av en halv decimeter och lite till av mitt hår innan Louise i fredags. Vad jag tänkte med vet jag inte riktigt, men ärligt talat så kan jag inte bry mig mindre om mitt hår just nu. Vet inte varför men har absolut ingen panik känsla och har aldrig haft det efter mina impulsiva förändringsprocesser. Hm. Idag har jag myst i soffan med mamma framför massa repriser och te. Tänkt lite över hur bra livet är. Även fast inget alls går bra just nu. Jag lever och är frisk och anser att jag är fullt psykiskt och fysiskt normal. Den där andra ilands-skiten kan få vänta. Ska tänka på den när jag har orken.

Falling to pieces every time

Har börjat tittat lite blygsamt på Vd hihi. Igår var det en sjukt spårad kväll hos Louise. För mycket vin och för mycket ångest idag.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Dra täcket över huvudet och bara tänka.


Ironi. Trött och sliten. Godnatt.


I en nerlagd stad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek

Igår var det en jobbig dag. Slutade tre och kom hem halv fem vilket kändes surt. Tog ett bad och sen blev de en liten biltur med Andy, Polak, Vickis och Frida.
Fika lite på årummet bland annat. Nu sitter jag på bussen och inspekterar min önskelista. Fyller år näst onsdag.
Jag har så svårt att komma på saker..


Jag gav dig mitt hjärta rakt ut, det är min dåliga vana

Andrea kom med hela bilen full av högljudda, glada tjejer. Vi drog hela gänget till Max och tröck en Cheese n' Bacon + pommes och läsk. Om jag ska vara exakt och eftersom jag vet att mat är väldigt intressant för er bloggläsare svepte jag en halv Lyxshake också.. Nice. Mådde som en förstoppad griskulting efter. Inte så bra..
Fick sota för mitt matval på träningen. Ingen kondis kvar alls.. Men kul var det som alltid! Min mobil laddade ur idag så kunde inte ta någon bild, dock så slängde jag i ren panik fram skoldatorn och Frida lyckades fånga en liten bild med webcameran och detta är alltså exemplaret. En glad nybliven chaufför. Åh. Avundsjuk.
Ska se film nu, puss
 

Don't you worry child heaven got a place for you

Hello. Sitter i skolan och väntar på att Etiken ska börjar. Fem lektioner idag. Det ända bra med den här dagen är att min älskade vän Andrea har tagit körkort och det menas med lite närmare steg till frihet från lantisbyggden. Äntligen kan vi åka till hemköp och köpa chips och dipp utan att jag behöver ta myran. Såklart är det många andra fördelar med hennes körkort också.... GRATTIS ÄLSKLING.
Får skjuts hem från skolan vilket känns lite asbra också.
Hejdå.

Så står vi där och undrar varför vi fryser så förbannat

Han har sårat dig, svikit dig och ändå får han krama dig nu. Ändå får han kyssa dig igen, trots att smärtan känns lika närvarande som om den var från igår. Han får de. För han är ju, eller han skulle ju vara, din prins.
 Du bygger upp en fantasivärld som kan bli så ohälsosamt verklig för dig. Där är Han fortfarande, trots alla uppenbara tecken på raka motsatsen, din sagoprins. 
 Du förtränger vetskapen fastän du vet. Vet så väl vem Han egentligen är och att han kommer såra dig en gång till. Och en gång till. 
 För i din fantasivärld försvinner också alla svek och alla gränser. Så du förlåter honom för all den tomhet han lämnade kvar hos dig.
Och sedan vänjer du dig, vänjer dig med att ta kulorna. Vänjer sig med tomheten.
Det är som när man duschar riktigt varmt och hettan som nästan svider mot huden snart slutar att kännas. Då vrider vi på varmare och varmare tills ångan stiger upp mot taket och lämnar speglarna helt immiga. Så håller vi på tills vi slutar. Går ur. Och utanför duschen är allt så jävla kallt. Så står vi där och undrar varför vi fryser så förbannat.
Fast allt är ens eget fel. Ditt fel. Det var du som lät sagoprinsen stanna, han som fick dig att brinna, han som lämna dig undrandes och kall utanför duschen.


Someday I'll tell you bout my stupid feelings

Hello. Ligger i sängen och har de bra. Så börjar en riktigt nostalgivisa som var standard att sjunga när man låg i husvagnen bredvid syster.
Haft en jävligt kreativ och friluftsberikad uppväxt måste jag säga.
Iallafall så skulle jag vara hemma och tjura igår kväll men det blev ej så. Mös lite hos Louise med hunkarna.
Idag har jag och pappa varit effektiva hela dagen. Så duktiga så.
Bild på mina upp-pimpade naglar Home-editon. Även om hälften alltid blir utanför så är jag för fattig för fina salongsnaglar... Och för klumpig. Kan ej hantera naglar ds


Tame my flesh

Blev bara hem, käka och dusha sen lite mys hos Rebecka med några goda vänner. Inget mer att säga förutom att mitt rum är en svinstia och att jag ska plugga matte som ett as imorgon.


Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött


You could still be what you want to, what you said you were

Idag är de en downdag. Men mår lite bättre av att pappa är så snäll och av lite musik. Vi hörs när jag är på bättre humör.


You move through the room like breathing was easy

Är helt död. Ska gå ut för en nypa luft sen bara gå och lägga mig. Världen kan se så jävla grå och trist ut ibland.. Höstdepressionen känns lite för nära nu och snart smäller den till. Är man inte beredd då kan det bli mycket smärtsamt.


Och snart finns de inga tårar kvar


So don't pretend to not love me at all

Jag har haft otur idag. Orkar inte ens tänka på de. Min plånbok är borta. Orkar bara inte med min lilla aphjärna. Åt på dragon med några finfina tjejer! Riktigt bra avslut på veckan. Nu ska jag sova. Skönt


Me think what love is


Du

Ibland vill jag bara lära känna dig. Veta din historia. Höra din röst och få känna vid allt som du känts vid. Höra till. Skapa ett band. Skapa ett till.
Ibland vill jag bara kunna krama dig, känna din lukt. Känna dig. Se ditt hem, dina bilder, dina minnen. Höra ditt skratt, höra de du säger.
Ibland vill jag ju de så innerligt. Nästan så att det värker i kroppen.
Jag vill veta vem du är men troligtvis vill du veta samma sak och det är då jag blir osäker, för jag har inget svar.


Han hörde nog inte hur hennes hjärta bara krossades


You own me one fragile piece of your heart

Hello. The helldag. Eller skolfoto kan man också kalla de. Antingen ser jag ut som en man med mina manshoulders, eller som en ekorre med mina kinder. Eller någon annan varelse. Ska ta mig något gott sen blir de fotbollsträning!
Hörs. Mina strumpor är olika, ja.


I don't belong to you

Hello. Ligger i sängen och funderar över livet. Ska nog börja skriva lite på en novell om Svartsjuka som jag är jättesnäll och gör frivilligt åt Pippi.
Dagen har rullat på. Fick veta världens mest COOLASTE historia av farmor. Gud. Vill skriva allt nu, men sparar mig lite.


Du håller mig kvar i något jag lämnat för längesen

Sitter i skolan och har klassråd. Igår sov jag inte på hela natten och gick ut och sprang kl 6 på morgonen. Hälsosamt eller idiotiskt? Iallafall... Har bara svenska sen slutar jag. Wiho. Det här blev ett helt värdelöst inlägg som ingen tycker är roligt att läsa. Därför kan jag helt enkelt fortsätta den tråkiga linjen, det blev kebabgryta med ris till lunch. Jag tog en björklingebuss imorse. Åt fil och musli till frukost. Japp. Nu får det räcka. Saknar sommaren. Den var helt okej ändå.

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar, vem vet hur länge vi har varandra





Sidecut

Ni vet den där tonårskrisen som står i alla böcker, när man måste testa sig fram i allt för att veta vem man vill vara  och allt sånt. Stilar, sexualitet, personlighet osv. Jag testade en gång.Eller frisyrer har jag testat mig fram sen 12årsåldern. Sidecut blev det i nian. Haha. Så förvirrad. Inte fan såg det bra ut. Men saknar att vara brunhårig. Hm. 
 

RSS 2.0