BLACK

Försöker idag igen. Men universum går emot mig. Missade Skuttbussen så fick ta en till björklinge. Idag är jag helsvart vilket också var ett misstag.
Kämpar på...


You never gonna shake the sense of sadness

Gårdagen gjorde mitt liv sådär outhärdligt jobbigt igen, så man bara vill lägga sig ner och dö.
Det värsta är att allt är ens egna fel och man kan aldrig komma ifrån de faktum.
Åh. Allt som skulle bli så bra. Varför man begår samma misstag tusen gånger vet jag faktiskt inte. Det jag vet är att jag hatar mig själv mer än någonsin just nu. Så där försvann den lilla lyckostunden :)


We are just breakable boys and girls

Frukost på verandan och jag på första gången på riktigt länge känner jag att de varit en bra helg.
Ha en bra måndag!


Love is a poor mans food

 
Hej alla glada och ledsna! Fredagen forsatte med goda nyheter, fick nämligen sommarjobbet jag sökt på kommunen. Sämst betalt, men verkar sjukt chill så jag är gladens! I fredags hängde jag med Andy och sen kom Polli en stund. Igår så städade jag Movis, gick på promenad i Björklinge med Andy och sen åt middag med henne hos Polak. Trevlans, trevlans. Idag har jag firat mamma, haft farmor på middag, saknat mormor och pluggat. Svenska grammatiksprov imorgon. Fifan. Gnatt. 
 

It's so quiet in the ruins

Hello!! Har äntligen tagit mig till skolan igen och gud vad SKÖNT det känns!
Inte långt kvar nu och blir bara på så himla bra humör av min klass. Så goa!!
Höll en lektion om Lejon som gick relativt bra. Pedagogiskt ledarskap är verkligen jättetråkigt men skönt att få den gjord.
Dessutom slutade vi tidigare och har fått reda på mitt slutbetyg i Sociologi. Fick A!! Så sjukt oväntat och sådan sjuk egoboost. Behövde verkligen de.
Hare gött.


Felt the sharpness deep inside, the kind of ache that can't be satisfied

 

I don't know what I can offer, but I would offer it to you

Samma visa idag. Gå upp. Äta dig genom skafferiet/kylskåpet. Gå ut på trappan. Hata vädret för att det menas med att det snart är sommar och badväder och badkläder. Gå in. Förneka läxhögen och att du ligger efter i allt som går att ligga efter i. Titta på HIMYM och försöka tänka på annat. Hoppas på att morgondagen är bättre. 

And try to stay out of your head, I've seen you invented the damndest things there

Idag har jag ätit och kollat på himym. Livet suger just idag. Japp.


And you feel like an ocean being warmed by the sun


Take a bow, cause you played your heart out

Bara jag som kan känna "varför var jag inte nöjd då??" känns som jag förstört mig själv det senaste året som bara den. Allt har blivit så fel, och då syftar jag inte bara på mitt hår... Jävla skit. Lev i nuet alltså, var för skadad för att inse att allt var bra som de va. ÅHHHH. 

Se passionen dö av kontroll

Två bilder från helgen som har varit skön. Nu ska jag susselussa. Idag har jag jobbat lite, hängt med Andy och Polak. Samt hämtat min mobil. Japp. Hejdå.


For a heart strained in anger grows weak and grows bitter

Lyssnar på The Smiths och har precis kommit hem från mammas amerikanska kompis, vi var bjudna på middag där ikväll hehe. Blev asgod americanfood. Ja ni, vad har hänt sen sist? Jag har förstört mitt hår, lunchat på Güntherska (jag och andy hälsade på Polak på jobbet), chillat och firat Malin med kubb, alkohol och goa tjejer. 
Idag har jag städat movallen och sen som sagt in på middag dårå. Haft en supertrevlig kväll ikväll igen faktiskt!!
Nu ska jag se Hart of Dixie som egentligen är en sjukt dålig serie men som jag fastnat på. 
Godnatt. 
Gammal bild på mig o Mallie

Längtar tillbaka


Peace and love <3

Welcome to the new age

Har precis sätt "The Host". Vet inte riktigt vad jag tyckte om den, ibland riktigt bra och ibland kändes den bara skitdålig. 
Japp. Det var min dag de. Varm och skönt och fetaste pollenallergin. 
Godnatt!

So please for once in my life let me get what I want, lord knows it will be the first time

Vill ha sommar och vara brun och smal och snygg och vältränad... Allt jag inte är i nuläget. Värmen och sommarkänslorna ger mig bara ångest över hur alla har tränat som galningar under våren förutom jag... 
Aja vassen finns iallafall där så betryggande och fin med massa äckligt slam och läskiga gäddor <333
Skitsamma. Idag har jag suttit i en bil, gått i affärer, gått i skolan, suttit på en buss. Inte varit i solen mer än mellan dessa ställen. Fan. Eller jag och min syster var ute och gick lite ikväll. 
Nu har jag två härliga Kriminologi uppsatser att opponera, varav sakerna jag ska gå efter och svara på vet jag inte. Är beredd på att läsa ungefär 11 sidor om olika brott. Nice. 
Ha en finfin kväll, avis på alla er 18åringar som kan gå på skivor...

The idea of being inlove


I would make it long and maybe lie just a little, tell you that I'm doing fine

 
Ibland är det så jobbigt att kolla på bilder från bara nått år tillbaka och sakna så mycket. Så mycket som var bättre då, men som man tog för givet. Att man alltid måste njuta av livet även om man jämt ser allt som skit. Jag trodde jag var deprimerad för ett år sen. Jag skolkade, jag skrek inombords och hatade mig själv varje dag mer och mer. Kommer inte ihåg något bra. Men nu kan jag inte ens förstå varför jag hatade livet då. Det var ju så himla bra egentligen.  

We accept the love we think we deserve

Hello! Senaste dagarna har jag kollat på jättebra filmer. 
Bland annat: Safe Haven och Perks of being a wallflower. Den sistnämda var grym, se den!!! Ska läsa boken som är skriven av Stephen Chbosky, verkar hur bra som helst. 
Nu ska jag fortsätta göra ingenting sen måste jag iväg och jobba, städa... Hejdå



Then you just decided love wasn't for you

Ahhh Hello. Valborg was so good. Men dock så mår jag inte so good idag. Har inte lagt in några bilder än, kanske kommer imorgon. Men först kom Fanny och Louise över hit vid niotiden, vi fixade oss och lyssnade på musik. Sen drog vi till Malin vid elva och där samlades alla tjejer och gjorde godaste brunchen!! Fyfan, var verkligen asgott. 
Vid tre tiden drog jag, Tove, Louise, Fanny, Sara, Jossan och Elin till stan.
Mötte strömmen från ekonomikum och sen när de börja dugga så gick jag, Tove, Sara och Love till Alfons.
Där hängde vi et tag med världens finaste grabbar! 
Sen drog vi till Jackie för att träffa dom andra och grilla. Supergott de med. Sen blev de lite fest med nära och kära. Dans, skratt och såklart överkonsumerade jag alkoholen och underskattade min tålighet. 
Men, men. Kom hem vid halv tre och vaknade åtta imorse. Skulle bara ta en tupplur vi fem tiden, slutade med att jag vaknade två timmar senare och missade fotbollsträningen. 
Japp. Kanske lika bra. 
OJ, vem pallar läsa denna text egentligen. Ni kan få instagram-bilder så länge! 
Okej, alla som läser min blogg har mig på instagram men skitsamma hehe. 

RSS 2.0