Lover please do not fall to your knees


Hola, är jättestressad. Måste städa klart husvagnen, städa mitt rum, in till stan, packa för vallvik, packa för peace. ÅH vad jobbigt att Peace är veckan efter midsommar. Ändåjätteglad. Sov hos Rebecka idag, bredvid henne och hennes lilla hund som är jättestor. Men det var mysigt. Hörs väll, hejdå
 

Inga spår av bekymmer i våra andetag

Jättebra dag. Jätteglad Julia. Jättefinbild. Jättebra sommarlov. Snart blir det de iallafall. Allt ser ljust ut nu och jag ska ta mig ur denna trista start på sommarlovet. Försöka att inte se Greys Anatomy och ha lite kul. Peacenlove snart!!! Längtar.

Du förändra allt

Vi vill vara som vi alltid varit, från början. Vi vill kunna säga "så typiskt mig" och faktiskt veta att sådan är jag. Faktiskt ha en slags kunskap om hur vi är och faktiskt vara stolta över oss själva. Jag vill iallafall kunna säga så. Jag vill iallafall veta vem jag är och veta hur jag är som person och att jag faktiskt har en bra personlighet. Just nu känns ingenting som mig. Just nu virrar jag omkring och vet inte vem jag är riktigt. Det känns så bra när jag kommer på saker om mig själv som stämt hela livet, en egenskap jag alltid haft och varit nöjd med. 
Men den känslan väger snabbt över och trycks ner av alla saker jag tappat. 
Så mycket jag tappat av mig själv. Som just nu ligger i ett dike och skräpar någonstans. Och lyser upp som beviset att jag inte är den jag varit.

Jag tänker; Klart vi förändras. Vi förändras av alla erfarenheter och tragedier i våra liv. Det är bara att inse att vi är som små otrokade lergubbar, vi formas hela tiden. Av alla små beröringar, av varenda liten vindpust, förändras vi.  Det dåliga är eller det som bekymrar mig är, kan man gå tillbaka? Om man inte trivs med sig själv, om man vill plocka upp det där man tappat av sig själv från diket och om man vill bli den man var igen, innan det är försent. Finns det en chans att kunna forma sig som man själv vill?  Innan lergubben torkat och allt du tappat, alla bitar av dig själv som du förlorat, inte längre går att fästa kring dig. Jag tror att det går. Även om vi formas hela tiden så tror jag att vi kan förändra det vi vill och vara som vi vill. Att vi kan gå tillbaka. Vi kan bära allt vi tappat. Släpa med det vart vi en går. Så alla delar av oss själva, dom vi var, ändå finns med oss. Tills vi känner att vi är redo släppa dem. Helt.   


Don't chase me if you're not ready to catch me

Ello. Igår gjorde jag faktiskt saker. Jag tog en morgoncykeltur på fincykeln och sedan for jag till Elin där jag blev bjuden på en kulinarisk lunchupplevelse! Vi åkte till badet sen och picknickade lite med jordgubbar, nutella och mariekex. Supernice.
På kvällen såg vi England-Sverige hos Petra. Mycket trevligt! Dock inte lika trevligt att Sverige suger. Men Mellberg är och har alltid varit min idol. Han gjorde ju ett fint mål faktiskt.
När jag var mindre blev jag lite mobbad för att jag tyckte om Mellberg hehe. Han var back och hade nummer 3, vilket jag också hade i den åldern. Hihi. Soulmates. Yeah... Nu greysanatomy. Vaddå? Det regnar ju..


At some point, I stop feeling guilty

Hej. Jag mår bra, min blogg ska sluta vara så deprimerande. Idag var jag med Andrea och Amanda ett tag, trevligt som vanligt.
Nu äter jag smaklös laganse och kollar på Greys. Ha en bra kväll

I don't need to be saved

Hello. Idag har jag gått från sängen, till frukost bordet, till toaletten, till skafferiet, till sängen. Legat där med självömkan och Greys. Men överraskade Fanny som kommit hem från Italien med lite picknick. Mysmys.
Nu ska jag väll inte göra så mycket mer. Eller jag tror ni redan vet svaret. Åh jag är så patetisk.
 

The truth freakin hurts

En mer misslyckad och patetisk människa finns inte. Jag är hemma. Skolavslutningskväll. Det som skrämmer mig mest är att jag inte bryr mig ett piss om vad alla gör, fester, parker och så vidare. Jag har blivit så trött på att festa, så less på mig själv.
Bra början av sommarlovet. Kollar greys anatomy och firar sommarlovet själv. Det låter mer ensamt och misslyckat än var det är. Som sagt är det värsta av allt att jag sitter hemma när alla festar. Saknar lite lifepassion typ


So come on and turn my life around with that big heart of yours

Såhär skulle jag sätt ut på skolavslutningen om jag inte missade bussen. Skyller på att Louise läser tabellen på fel sätt hehe. Så vad gör man nu? Har ju sommarlov så jag kan göra vad fan jag vill. Titta på greys anatomy! Puss. Visst ser de ut som jag har dip dye hair eller hur det nu stavas... Typ gult och orange. Konstiga hår...


It's like nothing in this world ever sleeps

I bilen påväg in till skolan, äntligen. Måste lämna in böcker, städa skåpet, skriva prov och borde också snacka med syven. En dag kvar nu. Även fast allt jag sätt fram emot hela året inte existerar längre. Åhhh, blir så arg. På mig själv.
Men, men. Höres väll


Come set you free over heartache and shame

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Man on Fire <--- Låt

Mina ögon är så svullna, om det är katt, pollen eller tårar vet jag inte. Vad jag vet är att jag snart ska bege mig mot björklinge för att köpa pizza med två bästavänner och sedan mysa framför en film. Idag är allt bättre. Även om jag inte alls mår helt bra. Men varför ska jag klaga? Vad är väll en bal på slottet (bilden med en höbal på ett slott dyker konstant upp i huvudet haha).

Livet går vidare även om inte du gör det

Legat i min säng hela dagen. Sovit av och till.
Ska göra det ända rätta när man mår skit, se greys anatomy. Ha en bra lördagskväll.


You got heart

I en värld full av ingenting var han allt. Jag visste inte vad man gjorde eller hur man skulle handskas med det där
alltet för att jag innan bara haft ingenting.
Hur blev man lika fulländad och oslagbar som han? Hur kunde man försöka passa ihop med denna perfektion i mänsklig form? Han var precis allt. Jag kunde urskilja hans ansikte i asfalten, i en grå, värdelös och alldaglig asfalt, i ingenting.
Där kunde jag, i sprickorna och i dem olika gråa nyanserna se hans ljusblåa ögon och kantiga käkar. I ingenting. För han var allt. I löven, i vattnet. I de där alldeles för hysteriskt mönstrade gardinerna som pryde fönstret i tandläkarväntrummet kunde jag se hans ansikte le mot mig.

Det var så svårt att ut honom ur mina tankar eftersom han existerade i allt och eftersom han var överallt.
Ibland kändes det nästan som en förbannelse, som ett straff för att jag inte kunde handskas med hans perfektion. Jag trodde jag var dömd att se hans vackra ansikte, leendes mot mig, i vartenda dött ting jag tittade på.

Jag minns såväl första gången jag gick förbi hans hus utan att ens lägga en tanke på honom. På om han skulle se mig, på hur rakryggad jag skulle gå och hur mitt hår skulle blåsa sådär snyggt i vinden när jag gick förbi. Självsäker, stark, oberoende.
Jag kommer inte ens ihåg vad jag tänkte på, om det var jobbet, busstiderna eller en vän, bara att det var något helt annat än Han.
Jag minns såväl hur jag stannade förvånat till och började skratta. Ett hysteriskt och vemodigt skratt som gränsade till att låta lite maktgalet och ondskefullt. Ett segerskratt. Ha,ha tänkte jag, nu är han äntligen ute ur mig. En liten del av det där alltet var ute ur mitt huvud och jag hade kunnat tänkt på något helt annat än honom.
Så kom jag på mig själv, skrattandes, några meter från hans hus; hur jag tänkte på honom igen. Fan.
Han var tillbaka igen och jag sneglade skamfullt och skräckslaget mot den lilla röda tegelvillan för att se om han sätt mig stått där ensam och skrattat. Det syntes ingenting. Förutom hans ansikte då såklart, över hela huset.

Men med tiden släppte jag ändå taget om det där. Om hur världen utan honom inte var någonting för att han var allt. Jag lärde mig titta bort från asfalten, titta bort från löven i trädet, bort från vattnet och jag lärde mig ta en tidning i tanläkarväntrummet isället för att stirra mig blind på dom där fula gardinerna som aldrig tycktes bytas ut.
Jag lärde mig leva i en värld av ingenting, för mig var det iallafall en värld av ingenting. För att för mig var han allt.





Jag har ett pissigt liv just nu; tack vare mig själv och ingen annan. Helgen ska bestå av att skriva inne på mitt rum. Kanske plugga lite också. Få bukt med all denna skit jag släpat fram och kanske städa upp efter mig. Hörs.

Theese are the Ghosts that broke my heart before I met you

Laura Marling – Ghosts <--- Låt
Plats: Sängen
Humör: Ledsen/orolig.
Orsak: Vädret, skolan.

Vi blev stora så fort

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3483273/images/2012/pic_205499463.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3483273/images/2012/pic_205499464.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3483273/images/2012/pic_205499465.jpg" class="image">


But I'll miss your face like hell

Good evening fox! Känner att hälsningsfraserna börjar ta slut och eftersom mina språkkunskaper är något begränsade så blir det inga mer fantastiskt fantasifulla hälsningar. Nog om de. Måste man ens hälsa på sin blogg, gooday sir blog, wazup? Nothing just ugly, boring and so on as usully. Okej. Min stavning är inte heller den bästa.
Japp. Idag har jag shoppat lite, mötte petra och sara på stan av en slump, saknat dem mucho!
Drog hem, hjälpte mamma och pappa med studentfixande. Eller jag plockade liljekonvaljer. Hehe. En stark insats må jag säga!!
Nu måste jag sova, måste vara pigg imorgon. Ska ju hålla tal och allt.
Duktig och snäll lillasyster jag är.


Cause I guess I just should've been happy for the girl, congratulate then vanished

Jag är så himla rastlös. Jag brukade vara en sådan som älskade att ligga hemma, själv, i sängen och se på gamla filmer och bara koppla bort världen.
Men nu skriker bara de i hela mig av rastlöshet. Mina tankar försvinner inte längre av att se film. Dem försvinner när jag är med folk, när jag pratar med andra och är ute. Varsomhelst utom hemma.
Detta är hemskt, men igår skulle jag ha en hemmakväll, vilket slutade på en hemmafest hos Emil. Idag var jag hemma, hela kvällen, men ångrar mig 500 gånger om.
Stör mig på att jag inte kan koppla av hemma.
Så. Tack och adjö. Får väll gå ett varv runt huset eller något.


Jag pratar gärna sönder alla torra, gråa nätter

Lyssnar på regnmusik och bara dör lite i sängen min. Livet som det borde vara en regnig dag. Men ska ta tag i naturrapporten nu. Ha en bra fredag alla kära. Så hörs vi när vi hörs.

RSS 2.0