Och vi fyller sprickorna med tankarna om hopp som bara nån som förlorat nån kan få

Lite off på bloggen känner jag. Ogillar min blogg så fruktansvärt!! Måste lära mig älska den lite mer.
Iallafall så rullar livet på. Skola, äta, sova och så vidare.
Lite bilder från vad jag hållit på med


Our love is down, it

Eftersom jag ändå fick några få frågor så ska jag se dem som ännu mer värdefulla och svara på dem ännu bättre. Mm. Positiv i nederlaget, käkar gröten när den är som hetast så att säga. Så överambitösa svar till er: 
Hoppas ni iallafall orkar läsa era svar.....

Pelin: Vem är ditt Havregryn?
Svar: Du.
 
Louise:
Sommar - vinter 
vin - öl 
mysa - festa 
godis - frukt 
dega i soffan - träna 
oboy - te
Svar: Sommar och vin är helt klart lätta val. Däremot om jag är en festmänniska eller mysoman är lite svårare. Jag såg mig själv förrut som en festkåtnisse men nu vet jag inte ens om jag vill gå utanför dörren på nyårsafton. Jag har tappat suget för tillfället. Sparar mig till krogen om lite mer än 300 dagar. Då jävlar ska jag festa till fötterna blöder av dans och konsumtionen av alkohol gör mig helt luspank.
Dega i soffan är väll det jag gör, men träna mår jag bäst av. Så träna tar jag (när jag får pinnen ur röven och tar mig till gymmet).
Jag ljuger om jag tar te istället för oboy. Ska jag vara ärlig så gillar jag inte te. Det luktar så gudomligt gott och blir lika besviken varje gång då man bara får en torr vatten smak i munnen. 

Cissipissi: 
Hur långt har du till busshållplatsen?? Till närmaste Ica? Hur många bor de i er lilla by? Tycker du också det är jättekul varje gång någon säger skuttunge? Idisslar du som en kossa nu när du är vegetarian?
Svar: Jag har cirka 300 m till busshållplatsen. Är lyckligt lottad en av dom få som har gångavstånd till bussen och inte behöver känna sig helt bortom civilisationen.
Till närmaste Ica har jag dock 5 km, kan vara positivt med tanke på att jag inte kan gå och handla godis för om jag skulle ha lika långt till ica som till bussen hade jag nog dött i förstoppning vid det här laget. I våran lilla by tror jag det bor omkring 2000.
Eftersom jag växt upp här och alltid hört Skuttunge så har det blivit så sjukt vant, inte det minsta konstigt namn helt enkelt. Jag idisslar nu idag och varje dag.

Anonym: 
Hur kommer du på dina texter? Hur ser du på dig själv? Är ditt liv bra? Tycker du om din kropp?

Svar: Kan inte hjälpa att tänka YES en anonym. Spänningen ökar liksom då. Tack. "Mina texter" känns lite för gudomligt på något sätt. Dock har jag ju faktiskt skrivit lite granna och dom kommer jag på från saker i min omgivning, inte bara från mitt liv utan folk jag känner eller hört talas om. Deras situation och så, mitt liv är inte alltid så inspireande så insperationskällan är nästan aldrig därifrån..
Mitt liv är egentligen så bra, bara jag som måste uppskatta det lite mer.
Jag tycker som jag tycker om min kropp, älskar den inte, hatar den inte heller. Den är väll ett vänjingsobjekt. Jag accepterar att jag inte ser ut som modellerna och älskar att jag inte heller måste. Fria viljan mina vänner!!! 
 
Andypandy: 
Kanske inte så konstigt att du inte får några frågor när det tar ETT ÅR ATT HITTA KOMMENTARS-KNAPPEN då den är vit!! Men ska väl vara snäll och ställa några frågor då, för gammal vänskaps skull liksom. 

1. Vad är ditt favoritämne i skolan? 
2. Vad är ditt drömyrke? 
3. Hur många barn vill du ha? 
4. Kan du tänka dig på utomlands i framtiden? 
5. a)Vem tycker du bäst om Pelle, Jollson eller Fransson? 
b) Vill du adoptera Jolle av mig? Alternativt agera foster-/helgmamma?
Svar: Tack Andrea, dina små tröst frågor värmer!
Jag har redan bett om ursäkt för att länken inte syns faktiskt... 
1. Om vi hade haft psykologi i år också så hade jag tagit det med tanke på våran älskling till psykologilärare (Lars!!) Men nu har vi ju inte det... Så Sociologi. 
2. Mitt drömyrke är författare eller något annat exotiskt hähä.
3. Jag vill inte ha barn, men om jag måste vara sådär jätteambitös så två. Eller fyra. Jämntal är viktigt.
4. Om du menar om jag kan tänka mig bo utomlands så ja. Men bara ett tag för jag är alldeles för svensk för att kunna bo hela livet utan för Svea Rikes gränser, tror jag.
5. a) Jag tycker bäst om Pelle, han är sig själv och försöker inte få allas uppmärksamhet hela tiden. Ingen "attentionwhore" . B) Helgmamma vore OK. 

jennifer: 
om du var tvungen att välja: alltid prata om dig själv i tredje person eller alltid sjunga det du ska säga? Hihihi, puss!
Svar: Om jag ska vara rationell men samtidigt ta risken att framstå som egocentrisk så skulle jag nog prata om mig själv i tredje person. Visst, folk skulle ta mig som narccist och allt därefter. Men jag slipper slita på rösten för ibland kan jag bokstavligen inte sjunga för att min röst inte håller. Och tänk om jag har något att viktigt att säga men måste vara tyst för att jag inte kan sjunga?
Dock skulle jag nog bli mycket gladare om jag sjöng allt jag sa fast om omgivningen skulle de tvivlar jag på.

Sara: 
Snyggaste kändisen? 
Filmtips?
Favoritfilmer dåråå hehee Favoritserier? 

Puss pådig

Svar: Finns så många snygga på kändiseliten. Jag tycker ju Jake Gyllenhaal är för fin men Alex Pettyfer blir jag helt yr av - kåt om man vill vara rå. Har ju en grej för lockigt hår, med risk för att låta pedofilisk och så. Dock är jag också lite speciell för jag tycker många fula kändisar blir snygga för att dom sjunger bra eller spelar speciella roller som gör dom så jävla snygga. Mm. Svårt det där. Snyggaste tjej kändisen är och förblir Jennifer Aniston. Rawr.
Filmtips har jag tyvärr inga, jag rent av suger på den fronten. Jag gillar filmer som gamla människor gillar. När hela klassen buar åt lärarens filmval sitter jag och tycker den är jättebra. Favoritfilm är dock Lejonkungen så förfärligt dåligt men den är och förblir kvar i hjärtat. 
Favoritserie var HIMYM, jag var helt lyrisk varje gång ett avsnitt kom ut. Men nu har jag ändrat mig helt för det finns bara en riktigt bra serie som har allt och som kommer visas generation efter generation hoppas vi! Friends. Hehe. Puss på dig också. 
 
Svar: Jag skulle vara en häst. 
 

Can't beileave that life means nothing without you

Hållit på med mitt renoveringsprojekt aka gäststugan hela dagen. Lagat en högtalare och en Bh. Sjukt händig jag känner mig!! Nu har jag varit uppe på vinden och hittat massa FINA kläder från mammas tid. Åh vad det inte går att inte älska second hand hemma.


Nervous reaction


Sjunger högt med i refrängen och bara blöder inombords denna fredag av ångest och andra plågsamheter. Behöver träffa folk, men ska stänga mig inne med moneybrother och sjunga bort det onda. Det är skönt. 

Stan är dubbelt så stor nu men lika ihålig

Har fått några frågor av mina trogna vänner som stöttar mig i denna svåra fråge-torkan. Svarar på dom kanske imorgon, nu har jag absolut inte lust eftersom jag mår PISS. Mm nu ska jag klaga rejält här.
Är helt svullen och fet eftersom jag inte tagit mig till gymmet på över tre veckor även om jag vill så är jag helt jävla död efter skolan. Matteprovet gick som förväntat, åt helvete och vi har sjukt mycket små skituppgifter vi måste göra. Försöker vara positiv trots mörkret, läxorna och min trötthet men det är ej lätt ska jag säga er! Blir ledsen över att alla andra verkar lyckas så bra med sina liv medans jag släpar efter som en säck potatis.
Och vad har blogg.se gjort för modernisering på startsidan? Blev helt chockad OCH irriterad. Försök inte bli bättre än devote och forme, det är fullständigt omöjligt!!!!  
Jävla blogg.se...........
Såhär känner jag mig just nu. Tur att varken pappa eller mamma är hemma för då hade jag lätt startat en fight om smulor på diskbänken eller äpplen i kylen som ska ligga i fruktskålen. Sådana viktiga saker. 

Somethings will work out and somethings won't

Okej. Folk lyckades hitta till min blogg igår iallafall, men inte en jävel tog sig tiden och hade viljan att göra mig gladare. Så frågeantalet står på noll. Haha, skammen... 
Skitsamma. Idag har jag ångest över matteprovet och ska nu ha svenska sen dra till gymmet för att avstressa mig lite. Kanske mattestuga sen om jag orkar. Puss. 

När alla andra verkar lyckligare än du

Okej, en frågestund. Eller en ful skylt gjord på paint om man vill se de så. Syftet med frågestunden är att få mig på bättre humör. Så ställ jätteintressanta frågor så svarar jag jättegärna.
Kommer antagligen sluta med att jag får tre frågor som "Vad har du för favoritfärg" men må så ske, må så ske.  
Goodnight. Och eftersom kommentarlänken är osynlig (ja, jag lyckades göra den osynlig) så får ni försöka klicka er fram så gott det går. Se de som en jävligt rolig lek. 

But close enough to see the shame in his eyes

En sluten cirkel, runt och runt. En byhåla, ett eget liv som skapat och egna människor som skapat de. Människor som vill bli sedda, vill bli hörda.
Rastlösa själar och alldeles för lite plats att finnas till på. Alldeles för vanligt och alldeles för lätt att möta på människor som man delar en historia med. En historia som gör ont.
Här hälsar man stelt åt bekanta man bara pratat med på fyllan, här tänker man konstant på hur man vill att folk ska se en. Hur man vill se ut för omvärlden. Eller för den lilla byhålan iallafall.
Här röker ungarna i skogen bakom skolan, här vet alla vem du är och här håller man varandra på bekvämt avstånd. Man är vänner på facebook, men tittar ner i marken när man hamnar vid samma busshållplats.
Livet går runt, en cirkel. Vissa syns mer än andra och vissa vill synas mer med vissa än med andra.
Här går man från att vara barn till vuxen och här hinner man knappt ta farväl av sitt gamla jag innan man blir fast i sitt nya.
Här måste du bevisa hur lycklig du är, eller tvärtom.
Här snackar du skit om folk du inte känner och här har alla känt varandra men sedan slutat känts vid.
Och vi växte upp, det gjorde vi. Valde fel väg och andra valde rätt. Cirkeln är sluten och så går livet. Normer och tysta regler om hur man ska bete sig, hur man ska se ut och vad man ska göra för bli omtyckt. Alla har önskat och längtat sig bort härifrån, men ingen vågar egentligen åka.
Människor ändras, men inte den lilla byhålan. Gatulamporna lyser samma gyllengula färg över asfalten och årstiderna uppenbaras i samma form. Tryggt men ibland idiotiskt inskränkt, hemma men ibland så läskigt främmande.


Chicago bulls


Won't you come, won't you fight all my fights?

Försöker.bli.glad.


Feel so lost without his smile

Är fortfarande sjuk. Mår piss och pest. Så det blir ingen årsfest för mig iår heller. Ska nog aldrig få gå dit så lyder mitt öde.
Men jag överlever hemma i sängen tillsammans med gamla tekoppar, clementinskal och andra äckelheter.
Ruttna bort helt enkelt. Hejdå.


Oh empty heart, you will be filled once again with everything you need

Jag är sjuk och ledsen för allt. För att jag inte får jobb, för att jag inte tränat på hela veckan och för att jag inte gjort klart något skolarbete alls. Jag är trött för att jag troligen inte fått i mig rätt mängd protein. Igår var det gymnasiemässa och kom hem två, somnade direkt och vaknade sex. La mig runt nio igen och kunde sova hela natten utan problem. Sick. Nej nu ska jag fortsätta titta vänner som jag gjort oavbrutet sedan klockan åtta imorse. Hejdå. 

I think I'm inlove with missing you more than I'm inlove with you

Hej. Ledsen att jag inte bloggat på en vecka men har inte orkat, inte hunnit och inte velat. Men mina 27 läsare klarade sig nog med nöd och näppe. Sitter i skolan för tillfället och jobbar med Sociologin. Grupparbete och det går som det går, förjävligt. Hamnade bland annat med den outvecklade killen på bilden. Han är speciell.
Skitsamma, ska sola och gymma efter skolan men sen någon dag framöver kan jag visa lite bilder från mitt lov som slutade bra. Hoppas erat lov var toppen!
 
 

RSS 2.0