Now I'll be bold, as well as strong. And use my head alongside my heart.

Jag är fortfarande sjuk. Blir så irriterad på min feber som kommer och går i vågor. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen tillsammans med Mumford&sons och en skål vindruvor. Kanske se en och annan film om jag orkar. Men lyssna på den här låten som kommer i Mumford&Sons nästa album som släpps i (slutet?) av September. Även en  pessimist som jag får liksom en liten ljusskärva i mig. Och det säger väll ändå något. För övrigt är jag sjukt insatt i songpop och svarar efter en minut. Min ända sysselsättning och mål i livet för tillfälle: Bli bäst på songpop. 

We both know it's a cruel world

Den här veckan har varit obra när det gäller prestanda och effektivitet. Har legat halvdöd på soffan dag ut och dag in. Ej bra. Det blir illa när man inser att man kan tvtablån utantill. Då vill man helst ta soffkudden, trycka den mot ens ansikte tills man somnar in. Som ett litet djur.
Okej... Fredag imorgon! Och jag är äntligen frisk. Men min helg blir fylld av plugg. Måste plugga ifatt matten, jätteroligt inlägg.
Gjorde iallafall ett försök. Godnatt. Man blir knäpp av att vara hemma en hel vecka d.s


Jag gav mig själv igen

Hello, har varit lite off dom senaste dagarna. Sjuk och eländig. Ja. Det var väll de jag tänkte skriva. Godnatt.


Det är tungt att alltid se svart i ögonvrån

Den värsta helgen på länge faktiskt. Och jag kan inte sätta fingret på vad som gjorde den så sämst. Jag var ju med mina vänner som alltid. Bara de att jag fick feber igår. Så det blev ingen fotbollsmatch. Kan inte hjälpa att jag känner typiskt min otur.
Så nu ligger jag här, febern är borta, ingenting är åstadkommet.
Ska till skolan ändå imorgon. För jag vet vad som händer med mig om jag inte går.
Och jag vet att det aldrig slutar bra och att allt inte är otur, att det mer eller mindre bara är jag.


I'll be the greatest fan of your life

Lite lunch/frukost. Nu kollar jag Harry Potter. Sen måste jag ut eftersom att solen skiner, damn..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3483273/images/2012/pic_5038b695ddf2b320bb004d30.jpg" class="image">


Blickarna vi bytte får mig våga tro

Fredag;


Det ända som gör ont är vi aldrig kan få varann

Det regnar. Men jag är hemma och pluggar lite matte med en kopp te, så allt är relativt bra. Sedan ska jag gosa ner mig i soffan. Puss.


You are the music in me

Sitter i skolan och väntar på att få hämta ut böcker, vilket är drygt eftersom vi sluta för en halvtimme sen. Tror jag fått min lön nu så blir en liten sväng på stan efter skolan. Jappjapp. Råkade logga in på en gammal blogg hahaha. Jag och mina fina vänner gjorde en astöntig blogg i åttan. Tider de! Namn ges dock inte ut, det är nog bäst så. Men tror dom vet vilka dom är och vilken blogg jag menar, (rubriken)... Adjö.

Och rätten att ge upp för någon är den sista rätt man tar

Hello. Idag var andra skoldagen och den tog jag mig smärtfritt igenom. Kom hem, åt lite mellanmål och somnade. Vaknade tio i sju av att Pippi står vid sängkanten haha. Blev bara att sätta på sig fotbollskorna en gång för alla och dra på träning. Asjobbigt men superkul!
Så nu kommer jag sova gott. Bra att man har en vän som Pippi...


Flesh and blood needs flesh and blood and you're the one I need

Hello. Idag var jag inte lika positiv som i förra inlägget.Kände mig bara vilsen, förvirrad, ledsen och rädd. Rastlös kan vi också klämma in däremellan. Visst kvällen var jätterolig. Nästa gång kan jag försöka komma ihåg den också. Men vi käkade kräftor, sjöng snappsvisor, lekte, spela fotboll, bada och allt sånt man gör på kräftskivor. Bra avslut, men kunde gjort det lite bättre för mig själv bara, haha.
Idag städade jag rummet i vild panik. Då menar jag damma, dammsuga och torka golv. Sjukt. Gjorde lite ärenden sen hängde jag med Rebecka och Jackie vid tbryggan. Mysigt. Snackade skit, minnen och matade anka med chips.
Ligger och väntar på mat nu, försöker hålla mig sysselsatt så jag inte ska börja tänka på vilken dag det är imorgon. Skolstart. BAAM.

Här är alla ihåliga och snart är du likadan

Hej. Mina vänner är bra, dom får mig att må bra. Kräftskiva idag! Mycket skoj. Lite för mycket vin bara. Men nu mår jag bra. Ny duschad och volbeat i öronen. Bra kväll! Puss godnatt!


You were the blue of the sky. You came after the storm

Whaddap. Sista dagen på sommarlovet spenderades med min goda kamrat louise på Lilla badet.
Åt sushi till middag. Värt att nämnas för alla älskar sushi. Typ.
Ikväll ska jag väll chilla hemma lite. Den som vill joina får höra av sig. Är sugen på nattbad dock


We have been down this road so many times before

Jag är trött men pigg, glad men ledsen, orolig men lugn. Ligger i soffan och tittar Scrubs. Borde sova egentligen. Men det är sååå lååångt till badrummet sen är det såå lååångt till sängen. Mår nästan illa när jag läser mitt äckliga ilandsproblem.
Ska chilla vidare, hörs


I went broke believing

Chillade vid lilla badet idag med några brudar. Vädret växlade lite. Se bilder.


Fear is the hard of love

Lyssnar på musik och tittar på stjärnorna lite. Djupt va? Inget speciellt har hänt idag. En vanlig dag. Godnatt


When everything is lonley I can be my own bestfriend.

Hola. Idag har inte hänt ett piss. Jag har grinat åt Lilo&Stitch sätt Madagaskar. Typ klockan åtta på morgonen.. Livs!
Ikväll myste vi lite hos Emelie i Viksta. Såg bland annat Colombia och En galen dag i New York. Sistnämnda filmen som var så bra när man var nio har nu sjunkit i mina ögon. Skitdålig rent ut sagt. Haha..
Ska sova nu, godnatt! Hoppas jag inte drömmer att jag slåss med en varg igen..


Jag vet jag har mig själv att skylla, vetat de varenda fylla

Igår hänga ja lite med Andy och Polli och på kvällen drog vi till Mathias. Trevligt, trevligt. Dock en sak som inte var så trevligt var att jag visade halva stjärten. (insåg detta när jag såg bilder Fanny tagit med min mobil). Inte speciellt kul att se. Såhär i efterhand.. Varför berättar ingen sånt?
Helt ok kväll. Tack för den. Åt mackor med far min som åt frukost. Blev alldeles försent.. Eller för tidigt eller hur man nu ska säga. Hörs


You lost me, babe

Såhär arg är jag just nu. Min garderob sviker mig gång på gång, ändå går jag tillbaka till den.. I hopp om att nu.. nu ska den äntligen börja leverera lite kärlek. Annars ska jag till rebecka snart. Puss


What if you dream of somebody new

Hösten känns så obehagligt nära. Ville bara säga det, deprimerande nära. 
Ikväll så blev det lite altanhäng trots allt. Först lite middag med Fanny. 
Nu kan jag inte sova, tänker för mycket. Ska se film eller något.. 
Saknar lite gamla tider. Saknar gamla tider lite för mycket.

But what was normal in the evening, by the morning seems insane

Hade riktigt trevligt igår! Började hos Jessica med sällskap av massa fina tjejer och slutade hemma hos Rebecka med toast och nesquick. Riktigt bra kväll. Flera sånna tack!


I've fallen so hard. Gravity hurts


Fill the spaces up with days

Hej kära blogg! I måndags var det lite Partaj hos Pippi. Riktigt trevligt. Bästa kvällen hitills typ. Igår slackade vi i Pippis soffa hela dagen och idag har jag inte gjort ett skit. Fanny kom över på middag, sen Rebecka. Vi hängde på min altan till nu typ. 
Så bra vecka förutom idag.. Idag var ingen bra dag... Var bara ledsen och trött på livet. Måste vara vädret.
Blev dock inga bilder värda att se från i Måndags. Förlåt

Like a river to a raindrop, I lost a friend

Det är så konstigt det där. Så märkligt. Hur någon som du berättat allt för, någon som berättat allt för dig en dag bara blir en främling. Hur djupa samtal om livet kan bli till kallprat om vädret. Hur den som du saknat när den varit borta, hur den som du umgåtts med flera dagar i rad - blir till någon du helst vill undvika att springa ihop med på stan. Jag förundras över hur snabbt det kan gå. Hur fort någon kan gå från en. Hur fort man kan lämna en. Hur fort minnena och bilderna är det ända som finns kvar. Hur fort man accepterar förändringen. Att ens bästavän, blir en främling.


Tomma skal som suktar efter innehåll fyller alla dansgolv

Blev utomhusbio med Elin ikväll på studenternas. Riktigt mysigt, riktigt bra stämning. Även fast jag redan sätt filmen så blev den 100 gånger bättre den här gången. Ska sussa nu. Godnatt på er!


You used to be so inlove but now you don't give a fuck

Igårkväll drog vi på fest i Norby. Fick säga hejdå till Anton som far till USA ett helt jävla år. Lycka till Gubben. Blev lite prat, bers och dans. På vägen hem blev jag och elin jagade. Och istället för att bli rånade så spoilade dom slutet på Game of Thrones. Förkrossade satte vi oss på donken. Fick sedan gå hem från björklinge ensam i mörkret, men klarade de utan att bli attackerad av vildsvin eller dyligt. Yey me!


När alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt

Jag är trött på att skämmas över mig själv. Trött på människor som får en att skämmas över en själv. Som gör en så förbannat osäker, liksom krymper än. Det kan vara ett ord, en gest, en blick. Och helt plötsligt börjar du tänka på vad du säger och utan anledning blir du nervös. Jag är så. Jag vill vara omtyckt. Men jag undrar ibland varför. Varför folk bara kan störa sig på allt någon säger, säga emot varenda åsikt. Rätta varenda ord. Trycka ner en utan att egentligen mena det. Det är folk som inte vill se sina egna fel, misstag och skavanker. Folk som ser andras istället. Det kanske känns bättre. Se er egna fel. Rätta dom om ni vill. Jag behöver inte bli rättad av folk. Behöver inte bli påmind om alla mina fel, för jag är redan mycket medveten om dom. Och jag rättar dom själv. Men tack för omtanken ändå.


In my heart he left a hole

Efter en god lunch, och en dag bestående av ingenting. Ska jag ut och jobba lite på stugan. Ha en bra fredag!


You are the best one of the best ones

En trip till staden idag för att försöka shoppa upp humöret. Men det gick sådär, ett linne på rea från JC fick följa med hem. Men humöret gick upp ändå, lite lunchmys på unico med Louise och Fanny. Ikväll var vis hos Alfons på festligheter, mycket trevlig kväll må jag säga! Godnatt på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3483273/images/2012/pic_501b2838e087c37b7600035e.jpg" class="image">


The devil as he's talking with those angel's eyes

Nu är det Augusti och det betyder att Coldplay spelar snart. Vilket svider, för jag har inte en biljett. Och varför jag inte köpte en i vintras, det förblir en gåta. Godnatt


Once upon a time we fell apart


Been talkin bout' the way things changes

Kollat på greys anatomy hela morgonen. Det regnar av och till. Den här sommaren suger. Hittar inte min mobil, tror jag glömt den hos farmor. Nu ska jag väll hitta på något. Hejhejhej


RSS 2.0