Men du sätter höstsolen i eld

Åh. Snart ska jag bli blond igen. Snart. Idag var en bra dag.Tacobar med fina Amanda och Vickis. Tog min första lagliga drink.Skål.Ikväll var jag med Rebecka och Fanny. Fredagströtta. Sov sista kvarten vilket jag ska fortsätta med nu. Puss. 
 
 
 

Jag tror att jag ska kasta mig ut genom mitt fönster. Rusa rakt in i ditt liv.

Halloj. Sitter i skolan på gymnasiearbetet och behöver inte göra nånting för jag är klar med min arbetsplan. YEY. Eller skulle kunna jobba med annat meeeen. Känner mest att jag vill njuta lite och ha lite lugn och ro.
Är skadligt trött idag, somnade halv tre. Därav följande bilder.
Bild 1: Spärrar upp ögonen för att försöka se pigg ut
Bild:2 Ler snällt med svullna ögon
Bild 3. Ger upp lite, tror jag, och jobbar en gigantisk haka.
Bild 4: Ser bara allmänt fullifan ut tycker jag. Lite sådär smålömsk. Jag

Har du tänkt på att hela världen är så vacker?

Hej på er. Jag har haft en av dom bästa dagarna i mitt liv tror jag, att fylla 18 är det bästa jag gjort hitills tror jag. Sjukt skönt bara. Gick för fort, är för trött. Men har så mycket att vara glad för och så mycket att se fram emot att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!
Vaknade imorse av ljuvliga stämmor från min morgontrötta familj. Fick jättefina presenter. Lite smink, lite bodymist, lite parfym, presentkort och shoppingdag med moder i le Stockholmo. Finfint. 
Kom till skolan och blev överraskade av världens finaste klassisar! Dom kom ut med en muffins fylld av sprakande ljus och gav mig även en (fairtrade VIKTIGT!!) tygväska med motivet Håkan Hellström, bilden från hans album "Ett kolikbarns bekännelser". Så. Himla. Fina. Jag älskar dom. Fick även fina ord från Andrea och en fin dikt från Amanda. Och från massa andra fina vänner.
Kom hem, snackade med min kära syster och lyssnade på en skiva mamma gav mig som är låtar från 95 till nutid ungefär. Sjukt mysigt! Vi lagade lite mat tillsammans med mamma och sen kom pappa, farmor och Fanny och Louise. Då blev de Sushi, lite vin och mycket prat. 
Älskar min familj. (Fanny och Louise är också min familj typ).
Min 18 årsdag avslutades med två bästavänner i lillstugan, popcorn och the Notebook. Perfekt.
 
Nu ska jag skriva hemtenta i kommunikation, ska upp om 6 timmar, men skitsamma.
Ni får lite bilder på presenterna sen (blev oturligt nog inga bilder från dagen då min iphone är inlämnad på lagning)
Ha de älsklingar!
Tänk att den här lilla apungen får göra vad hon vill nu? Känner mig som 11 fortfarande typ. Sinnes. 
 

Men de gör ingenting om dina händer är här

Imorgon fyller jag 18 år. Lilla jag liksom. Åh, 17 gick så fort. Kanske för att man såg fram till sin 18årsdag så missade man helt alla fina stunder som 17. Det var ett bra år faktiskt! Trots att jag hade mina perioder då jag mådde skit, väger dom bra upp allt. Här är lite bilder från förra året. Finfint.
Så ska väll snart gå och lägga mig, är sjukt trött. Annars så blev jag utelåst idag, gud straffade mig för att jag inte orkade träna. Om man vill se de så. Eller så straffade han mig genom att ge en liten ynkapynka plats åt minne i min hjärna och därav glömde jag nycklar. Hehe. Japp, men vi hörs då! Sista blogginlägget som minderårig då. Så fint, så bra. Hejdå. 
 
 

Jag faller

Efter en lång, jobbig dag blir de middagsmys hos Nilsson med Fanny, Louise och Emma.
Ha dä! 
 

Tunga hänger skyarna som regn som aldrig kommer ner

Hellå blökken! Ligger och kollar på Cinderella man i skrivande stund, bra film. Orkar faktiskt inte plugga ikväll, även om jag borde. Men ville bara ta det lugnt. Har stängt in mig på rummet för jag känner verkligen hur monstret inom mig släppts lös och skulle bara fucka ur stämningen i familjen och jag öppna käften. Bättre att hålla sig undan.
Si si... Idag var de skola, på håltimmen drog jag och Louise till campus. Jag måtte vara världens mest oseriösaste gymmare. Men ska försöka ändra mig lite. Get it together liksom. 
Ha d gött flicks o pöjks. Så hörs vi. Bara tre dagar kvar sen är jag le arthon. WOPPAAA.

There's nothing left in you to find

Amigazzzz. Idag har jag lyft jättetunga möbler som bland annat en soffa och ett soffbord. Har lite ont i armarna och ryggen faktiskt. Man ska ju egenligen lyfta med benen. Ajabaja. Så nu är lillstugan klar! Typ. Men de går att hänga där iallafall utan att få panik. Yey. Övningskörde till Gränby sen, för att äntligen lämna in iphonen. Lite småsurt att inte ha den när jag fyller 18 (man vill ju ta bilder) men jag klarar mig nog!
Har ju fått tagit pappas gamla walkman från 2007. Min xperia startar inte satteee. 
Blir en hederlig knapp mobil ett tag framöver! Kommer sakna musik. Så. Inåt. Helvete. 
Jaja, måndag imorgon. Kommunikationsprov. Blä. 
Hejdå! 
Lite bra låtar: här -->Ingrid Michaelson – Do It Now
och här -->Anton Kristiansson – Som blommor (med Timbuktu & Xenia Kriisin)
 
 

Wraped me up in ribbons then he left me to die

Godkväll kära vänner. Ligger i sängen min som man gör när man är 17 år och inte får gå ut på krogen med sina vänner. Ikväll firades Rebecka för fulla muggar! Smörgåstårta, fanta exotic och massa goa sprakliga brudar! Görbra kväll. Om fem dagar kan jag också fortsätta min kväll och utforska uppsalas nattliv jag å.
Min tid kommer, så att säga. 
Nu ska jag sova och imorgon kommer jag fortsätta kriga med lillstugan. WÄ. Sen måste jag städa movallen. WÄ. Och plugga kommunikation. WÄ, WÄ,WÄÄ!! 
Ha dä. 


My life will grow, my love will go

HEJ!! Har försökt blogga via blogg.se appen men de har inte gått (var tydligen tvungen att uppdatera den).
Så nu när de är gjort kan jag berätta lite om de senaste dagarna.
I onsdags blev de med myskväll med Fanny och Louise. Vi tog en liten biltur in till stan och sen hem till Fanny och drack lite te. Vaknade där och for till skolan för att ha psykologiprov. Köpte även gymkort på Campus och gymmade lite med Lollob.
Igår så var de skolfoto och jag HATAR skolfoto. Blir bara så sjukt obekväm vilket gör att jag får till miner jag själv inte visste var möjliga. På kvällen hängde jag med Polak ett tag och vi skypea med Andrea bland annat, kändes extremt konstigt.
Nu håller jag på med familjen i trädgården, eller jag med lillstugan. Den SKA bli klar i helgen. 
Ha dä! Puss

Color my life with the chaos of trouble

Helåå! Onsdagar i mitt hjärta, typ. Hemma nu och klockan är inte ens två! Ska iväg och städa movallen nu. På tiden.... Har införskaffat mig nya hörlurar från Urbanears. Tänkte att ni ville veta. Dom ska jag lyssna på Lars Winnerbäcks nya album i. Tänkte att ni ville veta de med.
Ha dä!


Så du vill bo på easy street; aldrig riskera nåt, aldrig växa upp

Hellååå! Trollet här. Dagen rullade på, övningskörde i rusningstrafik till Gränby vilket gick bra trots några missar. Lämnade dock inte in mobilen för nu var de mamma som var tvungen att vara med då hon står på försäkringen. Frustrerande. Men, men. Japp.
Idag fyllde världens bästa Beckis hela 18 år och Louise tog även körkort!! Grattis på er.
Har pluggat psykologi tills nu och känner mig allt annat än redo, sista-minuten plugg är aldrig lönsamt. Har imorgon på mig också.
Godnatt på er kära vänner.


Inget runt omkring mig känns lika stort som vi

Godmorgon mina sköna! Missade bussen nyss för jag gick hem och bytte om från kjol till jeans. Japp. Nu väntar jag på nästa bussa. Går till halv fem idag, sen ska jag och pappa hänga lite. Lämna in min mobil och sen lär de bli käk på ikea. Standard.
Ha dä!


Och du är så färdig med känslor

Helååå. I lördags så satte jag mig på bussen men så hoppade Fanny aldrig på... Och eftersom min mobil inte funkar satt jag där och accepterade fakta att jag kanske för första gången i mitt liv skulle få gå på bio ensam! En livserfarenhet, tänkte jag. 
Men träffade sån tur på Alex av en slump och fick låna hennes mobil. Visade sig att Fanny var på Royal och hoppades att jag skulle komma dit. 
Så allt löste sig! 
Känn ingen sorg sågs i en tom biosalong vilket var sjukt bra!! För då kunde man sjunga och grina hejdlöst. Vilken fin film! Man blev helt enkelt tagen. 
Sen hem, byta om för att dra vidare till Basillico med några fina tjejer! 
Tog Bruchetta till förätt och sen pasta med Kalv och rödvinsky. Sjukt gott!
Glömde mobilen hemma så blev inga bilder. Senare drog vi till Alfons och hängde där ett stad. 
En ovanligt lugn kulturnatt faktiskt. Skönt.
Nu sitter jag i skolan och vill hem. Har två timmars hål varje måndag så de är segt.
Ha de!  
 

Men faller jag nu ska jag landa rätt

Ejehejehej!!!
Fredagen gick bra, trots en omänskligt trött skoldag. Tacos-middag och en snabbis på Skype med Andy sen hängde jag med Rebecka och Fanny.
Vaknade för ett tag sen och gjorde en asgod frukost (har blivit bäst på att äta mycket frukost) och kollade på The Following med mamma.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan sticka iväg på bio med Fanny!!!
Känn ingen sorg, äntligen.
Ha d bra guzzar.


I won't be left dancing alone

Idag är jag bara allmänt äcklig och trött. Skolan var så sjukt ovärd egentligen. Svensksa, 2,5 timmars hål, fem minuter på psykologi för att sedan plugga till provet.
Men är ju bra med närvaron iallafall!!
Nu ska jag väll äta något och sen plugga psykologi.
Salut


Av den kärlek som du fått, som tog dig bort, i förhoppningar och regnbågar

Helå! Dagen har varit bra men kanske lite seg ändå. Slutade 12.25 som varje onsdag (känns som om jag också lyckas berätta de varje onsdag) och sen väntade jag på körlektion 14.55. Lite segt men var kul att köra faktiskt!! Gick över mina egna förväntningar.
Gick sen till stadsbiblioteket och lånade böcker om huliganism. Hoppas dom ger något.
Nu ska jag sova, godnatt alla knegare!!


Now I'm all messed up

Vill åka bort. Bort härifrån. Där ingen vet vem man är och där man får vara hur man vill. Där känslor är något tillåtet, något fint och inte ett tecken på svaghet. Istället ett tecken på styrka.
Där alla ord är enkla, där man kan säga allt man känner utan att bli dömd, sårad och skrattad åt.
Där rädsla inte finns. Där stolthet inte hindrar någon.
Vill bort till något fantasiland där livet alltid är enkelt. Enkelt, rakt och utan en massa spel.
Där man aldrig behöver undra, där man alltid får svaret innan man frågat.
Finns de en sån plats? Där du får känna? Där du vågar känna? Och alla känner samma?
Skulle vilja vara där just nu. Vart de än är så skulle jag så förtvivlat vilja vara där just nu.
På platsen där alla känslor blir älskade. Ta mig dit där alla känslor är enkla.


I've lost my trust and I can't find it

Vaknade tidigt imorse och satt och åt frukost med mamma som hade läst en vidrig "nyhet". Om rasism, en pappa med utländsk bakgrund och hans son. Länk kommer sen.
Nu ska jag iväg till skolan, ha en bra dag! Sprid kärlek! Puss
Jag och min onda tvilling nedanför


En dag kommer du krossas


Play no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig


Hellåå! I lördags bjöds de på lite festligheter hemma hos mig. Hade riktigt bra kväll vilket jag hoppas gästerna också hade. Först lite middag med några fina tjejer för att sen bara festa loss. 
Är bara så glad över att ha så fina vänner, var helt lycklig! Dom är så fina. 
Fick hjälp med städningen också så STORT CRED till Elin, Philip och Louise. 
Så igår efter mina fina klasssisar som sov över drog hem så blev de städning.
Nu är jag död. Provat studentmössorna i skolan idag så de var nice!
Ska på riskettan och dö i tre timmar. Meeeen, meeen. Puss hej. 
 
 

Lucky for me I'm not the only one

Idag har jag firat världens bästavän som fyllt hela 18 år!
Så nu är hon ute och lirar på krogen.
Firade i skolan med kladdkaka, sen mötte jag Fanny på stan. Åkte hem och fixa lite sen iväg till Louise för god mat och trevligt folk.
Sen när alla drog hem/ut så gick jag och Fanny skyggt över till henne och mös framför himym. Åhh, längtar till sista säsongen!!
Nu ska jag sova så puss godnatt.


You make it all ache

Hellå! Skolan idag var skön. På den två timmars långa håltimmen åkte jag och Lollob in till stan och köpte lite småskit. Blev ett par Drdemin helt enkelt då mina är totalskadade.
Kom hem och hade inget att göra så försökte mig på att locka håret. ÄR USEL. Har varken tålamodet eller talangen. Här är en väldigt orättvis bild men är lite för blyg för att visa hur de egentligen såg ut. Helt misslyckat.
Goodday!


And we will put the lonesome on the shelf

Hello. Idag var de en riktigt skön onsdag! Tre lektioner och slutade 12.25. Blev en shoppingtur med Malin efter skolan med en glasspaus i skuggan!
Årets första och antagligen sista mjukglass. Mm. Ätit alldeles för lite glass i sommar.
Hem och målade klart de allra sista i gäststugan! Japp.
Gosigos och godnatt.


Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen tillslut


I try to walk but my feet don't find the solid ground

Påväg till skolan i sjugraders värme. Tjoho.


Boy take my hand, lets disappear, too may citylights 'round here

Detta har jag gjort i helgen + ätit på Dragon Palace och gått på bio med Elin (bilderna vill inte komma upp.) 
Hoppas ni haft en bra helg! Efter en söndagspromenad med F och L ska jag nu sussa. Godnatt. 

RSS 2.0