He knows when you're sleeping, he knows when you're awake...

....


Tomma skal som suktar efter innehåll fyller alla dansgolv

Hej. Senaste dagarna har var suddiga, igår julavslutning. Sen hem och kolla på massa gamla filmer men somnade av och till så missade större delarna av dem.
Idag har jag lyssnat på vargbröder boken medan jag städat toaletter.
Drog också en nap på tre timmar där emellan.
Soffkväll ikväll. Nu ska jag sova igen. Puss.


Say you'll come and set me free

Hon försvinner ifrån mig och det gör ont. Men ensamheten har jag själv skapat och den där konflikten som aldrig löstes upp utan släpptes i luften landade så fruktansvärt våldsamt i marken att efterskalvet skapade en djup, vid spricka mellan oss. Jag kunde se i hennes ögon när det var något fel. Jag visste alla hennes mörka, smärtsamma hemligheter och hon visste mina. Vi kunde varandras svagheter men älskade varandras styrkor. Det går så sjukt fort det där. Sprickor kan sprida sig i marken lika fort som eld. Så skynda er att läka allt, skynda er att förlåta. Innan eran mark också brister. 

Om jag kunde frysa det som alltid lyckas rinna ifrån mig

Tog lov en dag tidigare. Aldrig känts bättre med ett 20 dagar långt lov.
Kommer dock börja mitt lov med att städa två toaletter.
Goodbye

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3483273/images/2012/pic_50d1bc3e9606ee2686c66876.jpg" class="image">


Nights like this you will never be alone


Luckiest girl

Sitter på bussen påväg till skolan, lyssnar på musikhjälpen och mår illa.
Har ont i halsen också.
Vårt internet och telefoni där hemm har slutat att fungera, och därför kunde jag inte skicka in PL hemtentan som hade deadline igår.
Jävlar vad mitt liv är fullt av otur.


For you, I've waited all these years

Imorgon: matteprov, hemtenta deadline och julklappsinhandling med syster.
En mycket krävande dag för en Julia med så lite ork. Ska sova mina sex timmar. Klaga får jag göra tills den här veckan är över. Godnatt.


Skinny love

Juste! Den där annonsen jag la ut förut om pepparkaksgubbsförbudet var ironiskt menat. Så konstig regel, att dem ens lyckas komma på den. Om ni vill att barn ska acceptera varandra så är det ej de rätta sättet direkt. Jag tycker det är absurt att detta ens ska få en rubrik. Känns så himla meningslöst.
Nu ska jag se ifatt julkalendern med mamma och pappa. Puss.


I'll tell you the truth, I don't smile anymore

Sitter och pluggar, vilket är det ända jag gör om dagarna. Känns ändå som jag inte kommer någonstans. Är förkyld också igen, så skulle vara hemma och vila idag men jag vilar inte. Mitt huvud dunkar men jag måste göra klart den här förbannade hemtentan! Ja, jag klagar. Är så tillåten att göra det också. Det skulle alla göra i min position. 

Pepparkaksgubbe-förbudet

LÄNK ----> http://na.se/nyheter/laxa/1.1909703-pepparkaksgubbar-forbjuds-i-luciataget

The wheels just keep on turning, the drummer begins to drum

Hela helgen har jag legat mer död än levande i min säng och kollat film. Orkar inte livet just nu. Den här skolveckan kommer ta extremt mycket kraft men när den är över ska jag fira!!! Tro mig, då får ni en glad Julia! 

Secrets have a cost, they're not free. Not now, not ever.

Sätt The Amazing Spiderman nu och den var faktiskt bra. En klassisk superhjälte film helt enkelt. Snyggaste Peter Parker hittills. Tydligen är Emma Stone och Andrew Garfield tillsammans i verkligheten? Åh vad man blir glad när man får reda på sånt även om det också är en rätt patetisk glad-känsla. Twitter har fått följt mina känslor genom filmen för att jag under dom känsliga scenerna valde att twittra istället för att gråta.
Mmmmm. Ser bilden och känner mmmmmm i hela kroppen. Ja då vet ni. Godnatt. 

Of all the things you said and done, this forever sticks in my mind.

Åh vill vara vältränad. Nu ska jag öppna en påse chips och se The Amazing Spiderman. Logic a la Julia

En broder

 
 
 
 
Igår så hängde jag och min vän Malin på Waynes coffie i tre timmar för att plugga. Sannerligen en bra och effektiv pluggdejt med god mat, många skratt och även lite hemtentafrågor. 

Att vända sig om fastän det gör så ont


Det var länge sen vi kände men det kommer nog igen

Tänker inte ens berätta om min dag, för att den var så sjukt jävla jobbig. Får smärtor i magen när jag tänker tillbaka på den. Nej men varit med om ett riktigt snökaos. Men jag är glad ändå för jag tog mig hem! För att jag har ett hem, tänker på alla uteliggare och hemlösa i detta väder. Annars drunknar jag i plugg. Men skjuter upp allt tills imorgon för att jag är trött. Så får man inte göra. Kom hem till våffelmys och champange! Mamma och pappa firar 25 år tillsammans. Sjukt. Drömde att jag lyssnade på Bokaspers orkesters nya album, lyssnar på det nu i verkligheten. Pöss

Should we all wake up with nothing but our love?

Ehhh hej. Min blogg blir bara speciellare och speciellare. Jag menar först lägger jag ut en bild på mig själv utan text om mitt INTRESSANTA liv, för att i nästa inlägg bara lägga ut massa bilder från våran lilla julstad i porslin.
How weird.
Nu iallafall kom de lite text utsprutande. Härligt. Har haft en 9 timmar lång skoldag. Så är rätt död.
Byebye mr american pie.
Juste!! För övrigt så har jag agerat ut mina känslor och åsikter om Martin Björk på Twitter.
Följ ej hans Instagram. Allt det sexiga med han försvinner tyvärr. Om ni inte tänder på någon som kallar sig själv "Mr hangover" i en alldeles för tight hoodie och solglasögon. När man är över 40. Skam.


Santa is coming to town



Take my heart and make it strong


I'm living on my last breath

Hello. Ja, mina tår ser ut som fingrar. Med detta första konstaterande kan vi också konstatera att det är första advent idag. Helt sjukt! Åren går så fort. Kanske lika bra. I fredags, efter fika nummer 1, så skulle jag ta bussen hem men nej, den gick inte. Bara att traska vidare på stan och ta fika nummer två med Fanny i brist på annat att göra. Sådan tur fick jag skjuts hem av Andrea! Blev lite lussebullemys sen med henne och Amanda. Igår gjorde jag inte ett piss, kollade på mulan och läste ut min engelska bok. Idag har jag ätit choklad och haft mensverken från helvetet. Att va kvinna gör ont. Nu ska jag väll försöka se på deckaren med mamma. Hatar deckare på Svt, alltid så läskiga. Mmm. Hejdå. 

Du är livet i min slitna kropp

Låt oss blunda här tillsammans I strömmen,
om jag blir din svindel är du mitt hopp.
Jag låg sömnlös när du levde I drömmen för du är livet I min slitna kropp.


Kanske vill du att jag ska få längta

Idag så hade vi flextid på Sociologin och skulle göra observationer på en plats där människor möts, vi valde Waynes. Dock blev det inte så mycket observation men det blev kaffe, chokladboll och mycket prat och skratt. Trodde dagen skulle fortsätta smärtfri fram men då visade sig att alla bussarna hem var inställda! 
Efter fika nr 2 med Fanny på Uppsala Nya, med Louise också då delvis fick jag sedan turen att åka bil med Andrea hem. 
Så kom hem tillslut iallafall... Ikväll har jag hängt med henne och polak, käkat lussebullar och morötter. 
Pappa kom hem nyss och berättade om sitt lilla äventyr idag. Arga människor kan leda till problem alltså, tur att min far är lugn som en filibunke! Han möttes av hela TRE poliser vid garaget som undrade om han ville göra en anmälan. Alltså kör min pappa buss, och även om hela systemet är kaos dessa tider så är det förfan inte deras fel om din buss inte kommer. HEJDA ER SJÄLVA!! Våld mot tjänsteman och grova ord gör ej att ni kommer dit ni vill. 
Puss.

RSS 2.0