If I left you half just to keep me whole

Hej kära vänner! Börjar må bättre och komma ur denna depp-koma. Måste bara TACKA mina vänner och be om URSÄKT för att jag är en sådan skit ibland som inte hör av mig, svarar på sms och så vidare. 
Jag tycker så himla mycket om er och jag tar ingen av er för givet även om det kanske verkar så ibland. Men det är inte jag, det är depp-koma-monstret som inte orkar ta itu med verkligheten.
Men nu känner jag att det börjar släppa! Fem dagar (nu ljuger jag, 2 veckor..) äta-allt-som-finns-hemma och sitta framför greysanatomy/animalplanet har börjat tona ner sig. 
Låter som ett freak, men är ett freak ibland så dömer er ej. Idag våldgästade Rebecka och Louise med kladdkaka och även om jag skrek inombords när dom klev in genom dörren och jag fick lite luft i mig så behövdes de så jätteväl. Åh vad skönt det va att få skratta lite. 
Japp. Nu ska jag poppa lite popcorn och se greys anatomy. Sedan ska jag sluta sitta hemma, se serier, äta allt som går och hata livet. 
Önska mig lycka till!!!! 

Whats sad about pride? Its been keeping us apart

Hello. ÄR FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV. Har en down-period. Jag får verkligen sånna, från ingenstans. Då jag inte vill existera. Inte vill finnas. Bara vara någonstans där ingen ser mig och där jag kan tänka på allt annat.
Hela förra veckan och nu? Måndag? Börja om Julia? Nej. Jag fungerar inte så. Jag är tyvärr en sådan människa som kan ligga en hel dag i sängen och titta på serier, äta nonstop mackor och bara dö utan att känna "kanske dags att rycka upp sig".
Nej. Nej jag rycker aldrig upp mig själv, känner inte det alla andra verkar känna.
Plikten att träna, jobba, äta nyttigt. Känner bara en stor, kall meningslöshet. Ser ingen mening med de alla andra verkar se mening med. Skaffa pojkvän, skaffa bra betyg, bra kläder, bra jobb, bra kropp, bra liv. Jag känner inte pressen. Viljan. Den är någonstans bland den där jobbiga, konstant närvarande meninglöshetkänslan. 
Måndag som sagt. Samma visa igen. Inte göra ett skit. Lite till. Sen är jag tillbaka. Vet inte riktigt vad jag snackar om egentligen. Men om ni kanske har en dag. En dag då ni känner att allt är meningslöst. Då har jag en vecka. En vecka känner jag så. Men de är jag, och så är de med det. Ha ett bra sportlov så hörs vi väll snart.


The beat of a heart

Det där med att äta vitaminer eskalerade rätt snabbt. Senaste dygnet har jag frossat mackor, benandjerrys, en hel påse lussebullar (låg i frysen) där jag också hittade en halv rulltårta.
Japp. Jag har typ dött, återuppstått och ätit mer. Så nu kan ni som åt lite gelehjärtan igår efter ert träningspass må lite bättre :)
Själv mår jag fortfarande skit. Greys Anatomy är de ända jag ser på och candycrush är de ända jag gör. Min fysiska aktivitet den här veckan har varit att orka ta mig till toaletten för alvedon.
Mm. Hoppas ni startat ert lov bättre än mig!!!
Ha d gött


You stand much closer than you oughta be

Har gått och blivit råförkyld. Förjävligt eftersom man missar så sjukt mycket.
Dessutom äter man bara massa skit när man är hemma sjuk så man blir typ sjukare. Så nu har jag gjort en liten vitaminkur med de få vitaminer vi hade hemma. Detta plus massa citronvatten ska nog få febern och hostan att försvinna.
Hoppas, hoppas, hoppas. Imorgon är det ju alla hjärtans dag och då måste man va pigg och fräsch när ens hemliga beundrare dyker upp. Vilket han troligtvis kommer göra.
:)


Put a drink in my hand and my eyes on the phone like I just don't care

Bilder från i Lördagskväll då vi var bjudna på Fannys 18årsfest. Tyvärr har jag ingen bild på primadonnan själv. Gick upp kl 05.00 är värt att nämnas, spelade cup, förade och åt tacos hos Sara med Pippi och sen dansade hela natten lång. Var alltså vaken i 24 timmar så i söndags var jag mer död än levande. Låg och tyckte synd om mig själv och drog sedan på fotbollsträning på kvällen. Helt jävla död.

(Haha, den första bilden är det något tydligt fel med såg jag nu... Ser ut som en banan)

Idag blev de en dag hemma. Har bara ätit och kollat film. Nu ska jag se Friends with benefits bara för att jag tycker jättemycket om den filmen. Hejdå. 


Let's go and get high


Bloggar igen, på svenskan. Är ungefär på humöret jag var för ungefär 16 år sedan som bilden ovan visar. Har så sjukt tråkigt!!!

Ni två hör hemma i ett rum med inga andra

 


Slängt ihop massa sommarbilder bara för att jag längtar till sommaren sjukt mycket. Bilder från bloggarkivet med andra ord, olika storlek, sämst tidsordning och ordning över huvudtaget! Men skitsamma, fina är dom. 
Förövrigt fyllar världens bästa Amanda 20 år idag, helt sjukt. Grattis på dig!!!!

Och akta dig för människor, för människor gör dig illa om dom kan

Hej. Måndag. Jag bloggar som en gnu utan att ha något att blogga om. Igår så kom jag och mina kära familj på en av många finesser med den nya skrivaren! Kan skriva ut bilder DIREKT från mobilen. Hur skönt? Så förgyllde kvällen med att skriva ut årets iphone bilder och fylla upp mitt ganska tomma fotoalbum.
Man blir så glad!!! Att man har vänner!!! Bra vänner!!


Never love anything


I want to hold your heart in my hands

Hej på er! (Judith och Judith reklamen) Japp. Ni undrar hur min helg har varit? Den har varit helt ok! I fredags var jag bara hemma och ruttnade, men var så trött att det var lika bra. Jag gjorde bokstavligen ingenting. Jag satt på min säng och bara satt typ. MM, utbränd. Så blir de när man går från halv tio till halv fem. I lördags var jag ute och gick med familjen runt hela skuttunge typ, i en snigelfart dock. Men, men vad förväntar man sig av sina gamla russin. På kvällen åt jag jättegod middag hos Pippi! Skulle ha sleepover men fick så ont i huvudet att jag tog halv tolv bussen hem med Elin. Idag har jag pluggat sen 11 imorse. Det känns fortfarande som ett F på matteprovet :):):). Bara en termin kvar Julia, håll ut. Sen är det BYEBYE FREDDIE OCH MATTE UR MOTHERFUCKERS.
Ha en bra söndagskväll!!!!!!

He had a great smile, a great heart

Hello. Äntligen hemma efter att kämpat mig igenom dagen som onekligen varit den mest jobbigaste hittills.
Ligger i sängen och väntar på mat. Ikväll ska jag plugga mattematik, ni vet, sådant man gör för nöjes skull en fredagskväll.


RSS 2.0