Jag önskar att du kunde se mig nu

Kvalborg spenderades ej med att supa sig full i väntan på att supa sig ännu mer full på valborg. Förstår inte pöängen med skval, kval, val och finalborg. Kanske ska man vara lite äldre och mer rutinerad för att förstå grejen.
Myste med Nilsson framför Dear John. Hihi. Ska sova nu, håll tummarna för en fin blå himmel (kommer garanterat regna nu för att jag säger så).
Godnatt!


Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lätt till besvikelse

Min helg i några dåliga iphone bilder, blev inte så mycket bilder i fredags då jag var på 18årskalas hos andrea. Trevligt, trevligt! Fick dock gå upp jättetidigt för stan med fanny och blommen. Askalas. Fikade i två timmar på expresso, så ska de vara. På kvällen myste vi lite bara. Idag har jag, louise, fanny och mulu handlat inför valborg. Bara detta väder håller i sig så är jag nöjd. Puss!

Cause I am done with my graceless heart

Väntar på bussen i STORM. Sjukaste. Trodde de var asfint ute så jag ba nej men jag tar cykeln ner till skuttungeby (hehe). Det var kaos. Neverever again. Jag typ kom ingen vart, trampade men stod still haha.
Ruttnaste cykeln också. Nu står jag här och är fångad i en stormvind.
Ha en bra fredag, puss!


You'll always bee the bitter, sadest part of me

Hej. Kvällen har varit rörig, är arg på mig själv. Tog en cykeltur för att få ur all denna självhat. Lätt att vara efterklok. Men problem är till för att lösas.
Med det säger jag godnatt!!
Fredag imorgon, ska på 18årskalas. Ska bli kul.


We don't drink until the devil is turn to dust

Torsdag är en dålig dag. Är så sliten, trött och illamående. Värsta krigardagen. Fredag har iallafall en sovmorgon att bjuda på. Nationella svenska. Regn. Hata-livet-vädret. Men min kära kamrat Polak sitter ensam på stadsbibbli, så mina tankar går ut till henne <3
Hm. Nu ska jag ha franska, vilket inte alls är kul. Sen naturkunskap, vilket inte alls är kul.
Har sjukt tråkigt, därför jag bloggar om ingenting.
Ska sola med louise efter skolan, sen hem. ÅHHHH SÄMSTA BLOGGINLÄGGEEET.


Och dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger.

Godmorgon!! Sitter på bussen, fyfan det luktar blöt dunjacka, någon måste ha stekt omelett till frulle för det stinker korvos. Samt cigg från någon som klev på. Mår illa. Torsdag, fredag imorgon!
Härda ut


Spring; new in

Funderar på att ha den här skönheten som jag hittade på second hand, sjukt härligt mönster och skön kvalite. Tvättad och doftar bra (ej gammal, död, någonting) Vad säger ni friendos? Är de valboegmässoafton-matrial? Kommentera er i åsikt nedför. Tryck på länken som inte syns. Trollololo.
Ska städa mitt rum och sen dansa. Bra blogg. Visst?


Right now she could really need a shoulder

Är påväg hem! Åh så skönt. Resursdag var namnet, skrivit två prov. Duktiga jag. Ska hem, sätta mig i solen och läsa. Så fint väder! Snälla gud låt valborg ha sånt här väder.
Glad idag! Hejdå.


I know I can't heal things with a handshake

Min vän är Louise är så bra. Även fast vi beter oss mestadels som ett gammalt gift par nuförtiden, stör oss på minsta lilla. Klagar på varandra tills vi skrattar. Men kan nog liknas ett gift par för att vi förstår varandra så bra. Förstår dom konstigaste och sjukaste tankar, skratta bort dom men också prata om hur allvarligt störda dom kan vara. Hon är så smart, gamla frugan. Om alla bara skulle förstå de, haha. Blir frustrerad när folk kallar henne dum, dum blondin haha. För jag vet ju att hon är en av dom smartaste personerna jag känner. Kanske därför jag är hypotetiskt gift med henne. Kanske därför jag är och alltid kommer vara, om hon orkar med mig, bästavän med henne. Så läs hennes blogg!!! Heheh. Alla som läser min gör nog redan de. Loouisebloom.blogg.se!
Nu ska jag plugga, hejhå


Hows your engine running?

Heeeej, sitter på buzzen med elin och snackar skit. Den är sen och vi kommer komma försent till svenska nationella. Sug. Kuk. Veldigt intresant inleg


Let's go

Jag är så dålig. HIMYM istället för att plugga. Ska ut och ta en promenad nu sen får jag se om jag känner mig redo för matteoplugg eller ej. Hm.


Relationships have all been bad


Åhhhh vad jag längtar efter sommaren! Efter jordgubbar, pastasallad, isvatten och solskyddlukt. Efter långa heldagar på t-bryggan som bjuder på skratt, bad och sol. Man skiter i allt under sommaren. Hur man inte har pengar, hur man måste plugga ifatt allt, hur man skulle gått ner dom där kilona till sommaren för att trivas i sin bikini. Man skiter i allt. Bryr sig inte. Det ända man bryr sig om är vädret, vännerna och minnena man skapar.
Längtar så himla mycket.
Nu franska, idrott sen hem och dö. Nej. Plugga. Life's good.

Well thats amazing for you

Heeeeellooo
Idag har jag sätt på tv med mamma, allt från fåglarnas värld till the arks sista spelning. Också jobbat ifatt alla idrottsfrågor, varit ute och sprungit i skuttunges vilda skogar, käkat mat osvosv. Rikti tagg på denna vecka, svenskanationella, två prov på resursdagen och mycket annat skit. Igår var asmys hos jossi, saknar den bruden!
Vi beställde hem sushi som kom och levererades utanför dörren, hur awesome?! Ni skulle sätt lantisarnas miner hehe. Ba wow.
Med det säger jag godnatt
Godnatt.


You're not alone at all

Jag är aldrig pigg. Aldrig. Inte på morgonen när jag vaknar, inte på kvällen då jag går och lägger mig. Inte när jag är på fest, inte när jag är med vänner, inte när jag har kul. Alltid så äckligt trött. Nu ska jag väll duscha och bli lite fräsh för att sedan dra in till stan på sushi mys. Puss.
Grattis till min älskade vän andrea som fyller hela arton år! Så hon ska ut på krogen och roa sig ikväll. Glöm inte extravantar ifall de blir kallt min lilla tantmamma!

It's like happy violence

Såhär fina är vi då vi alldeles strax ska bege oss till Björklinge på fiesta. Fett cooola. Är det inte synd om mig som ser ut som en adopterad asiatunge bredvid min vackra kompiz? Jetesynd.

All the battles that you fight just leaved you scared


So if I were you, I'd have a little trust


Hello. Fredag. Skola. Coca-cola. Anton. Alzheimer. Det är de jag har hållt på med idag, ungefär. I väntan på bättre tider.
Nu ska jag fortsätta läsa på google om denna sjukdom. Roligt! Fint väder också! Man känner sig som ny, pigg, frisk och allt sånt när regnet/snön öser ner. Woho.
Hej

In the desert I have grown

Pissiga jävla skitdag. Det ända bra med den var att jag kom i tid, det är fredag imorgon och att min engelska läsbok började skitbra. Tack och godnatt.


Would you pick me up?


Skolan har gått förjävligt segt, även fast jag försov mig. Grattis till min fina fari som fyller år idag. Bara jag som verkligen HATAR när man ska sjunga jamåhanleva på morgonen? Dels för att jag är så himla borta på morgonen, dels för att jag är sjukligt trött på den låten. Mår typ illa av den.. Nej men nu ska vi inte vara sånna.
Louise har specengelska så jag får vänta på henne ensam i skolan. Blir cupido sen och dans, fotboll. Så ser min kväll ut. Om jag inte kommer på att jag helt plötsligt fick jätteont i foten efter dansen och åka hem, lägga mig under täcket och dö till några bra låtar i öronen.
Här är några bra låtar: Denhär, denna, bra, fin och fin
 
 


This is heavy sleepless times

Ligger och kollar på hockey. Dom håller på o slåss som fan, orkar inte. Heja brynäs iallafall! Skolan var helt ok, ända till sista äckel svenska nationella. Sämst. Men min familj gjorde mig på bättre humör när jag kom hem.
Hörs


Smoke on the water

Låten innan spelade Antonio, våran speciella idrottslärare idag på lektionen. Livade upp den lojja stämningen. Idrott à la S11B är ingen vacker syn. Spelade lite fotboll och jag var asgrym.
Sitter hos blommen nu och har pluggat lite inför svenska Nationella imorgon. Ska ta en promenad nu i solskenet sen äta och sen oth. Bra start på veckan!

Så äkta det kändes när du höll min hand

Har umgåtts dom senaste 24 timmarna med min bebis fanny. Mysigaste lördagen på länge, åt glass med jordgubbar och kiwi, såg lejonkungen 3 och snackade skit på altanen. Kvällen får 5 av 5 toasters. Hon blev kvar över natten (hehe) och idag åt vi långfrukost, enligt mig som aldrig äter frukost typ. Gick ut i solen och la oss i hagen. Haha.

Get your feet back on the ground

Hola amigos. Ligger i sängen, vakna precis. Har sovit så utomordentligt bra. Min säng fortsätter att leverera! Ska väll gå upp och äta frukost nu sen får man se vad som händer. Igår var de mys hos emelie! Älskar allsång på bussen. Det är en av anledningarna till varför jag gillar mina sparklegirlz så mycket. Hihi.
Ciao!


I think about more than i forget

Så skönt med helg. Mina skolprestationer denna vecka har kanske inte varit dem bästa. Men det blir ändring på den fronten nästa vecka! Är klädd som en liten tolvåring från 2009 idag. Vitrandigt linne, turkos halsband och luggen inbakad i en fläta. Lite nostalgi sådär. Här hänger man inte alls med i mode 2012. Men det är väll skitsamma!
Ska fortsätta min skönt-med-fredag-sysselsättning. Läsa millenium och dricka äckligt kaffe. Vuxenpoängen rullar in som dem ska, kompis det går inte alls bra nu.

Im back bitch!

Bilden är tagen för något år sedan, i en dyster sluta-nian ångest. Fin va? En av dom lindrigare webcambilderna jag har på mig själv.
Jag är tillbaka. Kunde inte hålla mig. En vecka tog det, sen är jag tillbaka och skriver om mitt sjukt tråkiga liv. Vill ju inte fylla min magiska dagbok med massa tråkigt vardagsskit. Finns inte tid för de.
Ska plugga ekonomi nu. Jag hatar ekonomi. Så tack gud att jag inte valde de som inriktining!
Fredag imorgon, kör hårt. Puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0