Nothing quite brings us together

Här är en gråblek, återuppstött-från-de-döda-julia. Tja, tja!
Är påväg till jobbet äntligen. Sämst att mist alla dessa pengar på fyra dagar. Måste lägga upp lite bilder från helgen sen! Ha d gött.


Got the power of my own

Helååå! Helgen har varit asbra! Men nu är jag sjuk och less. Men jag lever, hörs.


I wish I could quit you

Torsdag idag alltså. Fick sluta tidigare, superskönt.
Lanserade sidan idag, känns nervöst.
Skitsamma. Träffade Andrea och tog en cykeltur samt åt lite jordgubbar och vindruvor på min veranda hehe.
Sen kom Lollob, Fantan och Polli över. Vi alla såg brokeback mountain. Okej, seg film även om jag mindes den som bra..
Midsommar imorgon, soet!


Try

Hello bloggen. Sitter på jobbet nu och känns som om de kommer bli en lååång dag innan helg. I tisdags träffade jag upp Malli efter jobbet och vi drog hem till mig och käkade lite. Sedan bar vi oss iväg till Louise där vi snackade och såg film. Igår åkte jag efter jobbet med la familla till Gränby. På kvällen hängde jag med Andrea och Amanda. Var död imorse men Mikaela skulle ta bussen 06:40 till Kalmar så åkte hemifrån vid kl 6.
Goodbye.
För övrigt är de världens vackraste kvinna på bilden, Angelica Blick.

Säger att vi inte hör ihop

Jobb idag, sämst. Ska cykla till björklinge med Louise och Fanny nu, hörs.


I want a love that holds me tight

Igår jobbade jag lite sen cykla jag till Pippi för lite skönt häng med gott roadkill på grillen, kortspel och annat som förhöjde mysnivån.
Nu ligger ja i solen och fryser, börjar bli sjuk... Perfekt tills jag ska jobba.


Långa rader av garage, långa rader av små ord och allting som gick sönder

Trots en smärtsam nyhet på kvällen var gårdagen super egentligen!
Missade skolavslutningen dock, missat alla sommarlovsavslutningar på Skrapan vilket kan kännas lite bittert, eftersom detta var den sista... Men jag överlever.
Grillade med några av mina älskade klasskamrater i ekonomikum och de var hur nice som helst trots missödet med engångsgrillarna som inte fungerade. Men tur att dom hade mig, grillmaster, som tog tag i skiten.
Satt där och mös med hambrugare och korv. Fint.
Sen skulle dom andra dra vidare och jag drog då till Björklinge för lite brygghäng med Malin, Fanny, Pippi och Elin. Riktigt mysigt!
Idag har jag jobbat på Hemköp och de gick, trots att jag inte hittade i affären alls, galant! Var jättekul. Hoppas dom ringer snart igen.
Ska träffa Andy och Polak ikväll också, höresssss.


Let your anger and sadness break

Har varit en hemsk människa på sistone. Vill bara krama henne här och nu. Vill bara visa vilken värme jag faktiskt har att ge henne, vilket öde vi faktiskt delar. Jag älskar henne av hela mitt hjärta på ett konstigt sätt som inte går att förklara. Vi delar samma liv, lever i samma hotfulla värld och därför kan vi inte undgå varandra. Undgå att faktiskt ha en sådan stor kärlek för varandra. Jag har svikit så många omkring mig, inte funnits där och inte älskat så som jag borde ha älskat. En plikt som jag försummat och kastat bort som skräp. Älskade lilla vän. Vi växte upp så fort, vi blev stora så fort och jag glömde bort. Glömde bort henne. Glömde bort att finnas där. Glömde bort den där värmen och kärleken jag ville ge henne, att älska henne. Jag har varit hemsk. Men kärleken övervinner mina misstag, hoppas jag.
Därför ska jag bli en bättre människa, för mig själv och för henne.
Finnas till för att finnas för henne.


Vi bara klarar av att stå

In till Pingstkyrkan nu då för min allra sista sommarlovsavslutning. Två jävla år som sagt, det går så fort!!! Ska inviga mitt allra sista sommarlov också hos Annerklev ikväll är de tänkt. Hörs. 

I keep trying to walk but my feet don't find the soild ground

Hallå där. Har haft en sjudunder vecka och därmed inte haft tid och lust att blogga. Min blogg har, enligt mig, en depri-stämpel. Jag bloggar typ endast när jag är deppig. Men nu är jag glad! Studenten förra veckan, gick galant för min finfina vän Andrea! I torsdags gjorde jag inte ett piss, i fredags hängde jag vid Nilssons poolcrib och hade även sleepover där senare. I Lördags jobbade jag på grannens 50 årsfest vilket också gick bra även fast jag helt underskattade servitrisjobbet. Bara de att hälla upp rödvin, en underskattad bedrift helt klart.
Nu är skolan över och imorgon är de avslutning. Sjukt. Hela två år på gymnasiet redan, tiden går fort, även när de inte är roligt. 

När jag trodde att världen var min

"Och efter allt som har hänt,
alla dagar jag kastade bort.
Är jag stark, och jag vet
att jag lärt mig en del,
låt mig bara få visa dig nu
Och efter allt det jag gjort
då jag inte förstod vem jag var
är jag här, i min kropp
och det enda den minns
är en längtan att helas igen"


So he turn to the radio and he went to a picture show, tryin' to find someone else who knows all the hurt that a heart can hold

Blev en ledig dag men lite gym med Mallie. Första gången på två månader typ... Sen hem och träffa Andy. Cykla på en cykeltur i finvädret och såg herrarnas match i bälinge. Spännande var den! Träffa också Polak ett tag på kvällsingen. Nu ska jag sova. Ha de.


Would you be an outlaw for my love?

Mysig kväll. Fem av fem toasters. Först amazing thai följt av hangover part lll. Så kul att äntligen får lite kvalitetstid med saknade Jossi! Och filmen var asbra.
Idag chillar jag i solen sen ska jag städa movallen sen blir de nog en kvällspromenad.


It's funny how summer came when we we're falling out

Igår var jag helt slut när jag kom hem sä somnade runt nio.
Idag är jag också trött. Hängt med Andrea och Amanda, fick lite god pastalunch á la Polak.
Nu ska jag väll duscha sen blir de kina och bio för Jossis sena 18årspresent!
Ha de la gött.


RSS 2.0