Det är mitt eget fel, vad som händer med mitt hjärta

Skola idag. Två lektioner med en 2 timmars hål emellan. Så kommer mina torsdagar se ut! Studentprat gör en glad kan vi iallafall konstatera. Om 28 dagar är jag 18 och livet är bra.
Hejdå.


You know that I'm proud and I can't get the words out

Onsdag är = skön dag. Slutade 12.25 och åkte hem och sen jobbade jag lite. Nu har jag ätit middag och ser på Family Guy. Japp. Thats my life. Men blir en liten promenix till Elin för att hämta cykeln. Så ointressant information. Snart är de fredag allihopa! Håll ut.


Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt


Men jag går inte isär när jag går med dig

Åh. Idag har jag gått över till Fannys gamla blogg och kollar massa gamla inlägg. Saknar, saknar, saknar! Men samtidigt älskar jag att jag ändå har mina vänner, vi är samma gamla gäng. Helt sjukt för många, så många, splittras, bråkar, snackar skit och sedan pratar aldrig med varandra igen. 
Men åh, vad jag älskar mina vänner! Är i en hormonell kärleksvåg. KÄRLEK TILL ER FRÅN MIG.
 
 

Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med

Hellå!! Åh. Läser inlägg från ett år sedan. Gud vad duktig jag var då! Helt sjukt. Gått ner mig som fan. Är bara sämst för tillfället. Sämst.
Vill ge i er världens mest inspirerande blogginlägg om vad jag gjort i sommar men de orkar jag absolut inte för tillfället.
Nu ska jag ut och gå en sväng för att sluta oroa mig. Saknar min Andrea. Jättemycket.


Men inte ska du dricka ditt hjärta itu


Det är ett långsamt sätt att bli ensam

Winnerbäck har släppt en ny låt! Den är ganska tråkig, egentligen, men har ändå saknat hans raka, ärliga texter och mörka, trygga röst.
Iallafall var jag hos Sara igår och vi firade henne, sjöng och snackade skit. Jättetrevlig kväll faktiskt! Kom hem runt tre tror jag? Idag mår jag piss men måste städa Movallen och mitt egna jävla rum. Kul. Aja, hare gött!


Allt som är kärlek är du

Då har man gått klart denna vecka då!! Härligt! Blev fika på stan med Anton, Louise, Malin och Daniel efter skolan. Efter jag tryckt sommarens första glass. Nu äter jag cheezcake och läser. Japp. Fredagskväll i sitt esse!


Du får gärna komma hit och skrämma mörkret


Låt mig spricka sönder

Halå! Har verkligen noll inspo till livet just nu. Allt känns rätt meningslöst om jag ska va ärlig. Vill inte göra något som innebär lite ansträngning. Är stressad över livet. Över körkort, skolan, jobb, pengar. Meningslöst.
Dålig jävla sista dag på mitt sista sommarlov helt enkelt. Men ska till Elin snart så ska iallafall göra något.


Når vi kommer sammen så er vi best

I'm back bitches. Hejhejhej. Min sommar har varit otroligt bra faktiskt! Mycket roligt har hänt trots att jag jobbat en del. Magaluf bland annat. Åh. Vill bara tillbaka när jag ser alla fula, svettiga, bilder. Älskar mina vänner. Ni är bäst. Fyfan så sjukt vi hade de. Åhhhh!!! Blir helt galen. 
Förövrigt har jag denna sommar firat Pippi och hängt på åkern med Elin. Sen har jag gjort massa annat mysigt men allt jag kan komma på är saker från Magaluf alltså. Sen jag kom hem för två veckor sen har jag varit i koma, sovit i ett torp med mina två homies, varit på kräftskiva hos Ruben och firat mamma + mamma och pappas bröllopsdag. Mycket bra helg med andra ord! Vi hörs väll snart igen I guess. När skolan börjar måste jag kunna avreagera mig någonstans och det blir väll här. 

RSS 2.0