Don't look into his eyes, you might fall and find the love of your life

Igår städade jag movallen, som jag har som jobb nu haha. Idag handlade jag med Malin och Fanny till Valborg. Så taggad! Ikväll var jag med Lollob, vi drack te och kollade på biggest loser.
Nej, måste sova. Har en hård dag framför mig med många skratt och förhoppningsvis fint väder.


Dream an endless dream

Hello! Senaste dagarna (torsdags, fredags och idag) har jag gymmat med Malli, hängt med Andrea och Amanda samt idag grillat med Rebecka och c.o. Så bra allt känns, så fina vänner, så fint väder!
Godnatt


Se alltid framåt och inte runt om

Lite förmiddagsshopping på Thuns.... Nu får jag äntligen njuta av vädret!!!! Ha d gött


I won't break down tonight, I feel it for the first time

Asskön dag idag förutom jag typ blivit matförgiftad och får gå och spy varannan minut. Livet kan visst aldrig kännas helt bra.
Men, men.. Ska lägga mig nu för att försöka vara pigg imorgon. Hoppas jag inte har en dålig natt framför mig, dock känner jag det på mig... Godnatt.


When your friends starting to leave

Längtar till Valborg för jag tror att de kommer bli supermysigt. Dels för att vi för en gångs skull har planerat i tid och dels för att jag får vara med mina bästa tjejer.
Idag har jag bara två lektioner sen blir de gym med Mallie. Länge sen nu.. Känner mig tvungen att utnyttja kortet lite igen...


I'm still here waiting to see what could have been

Hallå
I helgen har jag hängt med Andrea och Amanda (såg geordie shore, haha), varit med Andrea på Gränby och shoppade lite. Vi skulle sola men nej de gick icke!! På kvällen gick jag på bio och såg Mama. En värd skräckfilm, en bra skräckfilm. Men gillar inte skräckfilmer överdrivet mycket dock.
I söndags rensa jag rabatten och åt på resturang med la famillia samt gick på promenad med Fanny.
Nu är de tisdag och jag är sjukt trött så ska åka hem och sova hehe skönt.
Hejdå. Bild på mig och Malle idag, känner att vi borde vara skrapans ansikte utåt!!


Apr. 19, 2013

Ledig idag!!!! GILLA. Jaha. Detta har jag gjort idag.


You and I, we both know about the hell in paradise right here on earth

En regnig och tråkig dag. Pappa fyller år så grattis till honom!!
Kunde inte sova inatt så är död, över och ut.


Mitt ljus i mörkret som blev större och större var bara en långtradare som slira emot mig

Etikprov, kom hem vid tio igen, övningskörde och pluggade tills nu. Duktig!! Lyssnar på Håkans nya album och känner mig helt neutral typ.


When a ocean fits right between us

Hellååå... är less på mitt liv och har varit det den senaste månaden typ. Har inte gått bra i skolan, har inte gått bra med träningen (för den har inte existerat) och har helt enkelt inte mått bra. Mitt psyke är ej what it used to be. 
Jaja. Ska vara lite duktig och ta mig ut på en liten, liten, liten springtur. Kanske. 
Skitsamma. Hoppas ni haft en bra måndag kära vänner! 
Gammal bild.. Även om det kanske inte ser ut som mycket att komma med här i världen så saknar jag mitt hår... Okej den här bilden såg de slitet/grönt ut. Men det var mitt slitna gröna hår. Vi hade en speciell kontakt typ. Hehe. 

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

Har varit hos Tove på tjejmiddag/18årsfirande. Riktigt trevligt!!
Godnatt.


Kalla mig dåre som hoppats igen

Senaste dagarna har jag firat Jaqueline med tjejerna, solat, ätit, kollat på film och haft migrän. Skola nu igen... Bara att kämpa till den 12 Juni. Kom igen.


Varför måste vi såra varandra

Hello!!! Mitt lov har varit ganska bra förutom att halsen krånglat som fan. Aja. I lördags hade mamma och pappa gäster så de blev asgod mat och sen drog jag och Micksha till staden för att se "små citroner gula". Jättebra film och ett stort PLUS att Sverrir Gudnason var med, han är så jävla snygg och bra hehe. I söndags blev de brunch hos älskade farmor. I måndags var jag sjuk och i tisdags också, låg hemma och kolla på gamla disneyfilmer och kära ner mig i olika prinsar. Hehe.
I onsdags åkte jag och mamma för första gången sen Mormor dog till västerås. Lite konstigt att åka till stentorpsgatan utan att se mormor komma ut på balkongen och vinka. Men, men. Vi åkte runt och kolla på mammas gamla hus och skolor sen shoppade i en nyöppnad galleria. Asmysigt. Har saknat att bara vara en heldag med mamma.
Mina älskade vänner f och l kom också hem så igår var jag med dom.
Nu sitter jag i solen så japp så har mitt liv sett ut, konstigt att skriva såhär
mycket och exakt.
Mmm. Ha en bra fredag hejdå!


I will never be your pyrostone

Första April idag och jag har fortfarande ont i halsen. Så sket i att spela fotbollsmatch men trots det onda lyckas jag trycka alla möjliga godisar och kakor. Så jävla illa haha.
Nu ska jag väll typ dö lite till.


RSS 2.0