Dom har ingen aning hur det känns att inte veta vad som är fel

Jag saknar mitt hår. Okej. Så skulle egentligen inte det här inlägget börja, men nu såg jag den här bilden och ja - jag saknar mitt hår. Iallafall har mitt lov varit kaos. Jag har legat som en säck potatis i soffan och inte velat göra ett piss. Inte velat in och tränat, inte velat vara med kompisar, städa rummet, klä på mig. Vet inte varför. Men har inte mått bra helt enkelt. Men nu mår jag bättre. Fin dag idag. Japp. Hejdå.

Bleeding me dry

Har typ feber. Men ska sticka till farmor nu. Hennes födelsedagspresent från mig och sis ska genomföras. Middag och sen bio! Ha d gött.


För du får ingen tröst av din inre röst, den vill knäcka dig varenda höst

Nu dricker jag vin, äntligen! Var några månader sen. Ska senare ta mig till Storvreta på lite klassfest. Ja det är det första jag gör när jag får lov, träffa klassen! Härliga människor de där ju. Kommer bli en härlig kväll helt klart. 

Play some kind of new sound

Detta är min äntligen-lov-frukost. Jag ska inte ljuga, jag tröck några mackor på det också haha, så nyttig har jag ej gått och blivit. Tyvärr. Men, men. Tog lov en dag tidigare, helt klart förtjänat!
Har blivit rysligt förkyld också. Hoppas det går över tills ikväll. Puss!


And if you're still breathing you're the lucky ones, cause most of us are heaving through corrupted lungs

Jag lever och jag andas, jag stressar och jag sover. Snart är skolan över. Om två dagar för att vara exakt. Sen ska jag bara slänga allt åt fanders och lägga mig någonstans för att dö. 

Minns en vag känsla bara av hur det skulle kunna vara

Hello. Igår var det en slitsam jävla match i spöregn. Slutade 2-2 men sen förlorade vi med 2-0 i förlängningen.
Helt död när jag kom hem, åt godaste maten dock. Sen bar det av vad som var tänkt att bli en kväll med festligheter.
Blev dock ej så. Kom hem innan tolv, kröp ner i soffan bredvid mamma och pappa och åt lite half baked.
Nu ska jag köra in till gymmet tror jag. Puss


Dom här murarna rasar och jag undrar vad som händer

Igår firade jag min älskade farmor för att sedan kvällsfika lite på Café linné med några finingar. Livet som sjuttonåring är vad man gör de till, krogen kan lika gärna få vänta. Nu är jag påväg till Rimbo för fotbollsmatch. Japp.


Dust has only just began to fall

Jag försov mig idag, kanske för att jag inte kunde sova. Tyvärr har mitt hus tunna väggar (tror jag) för min far snarkar så det ekar i hela huset.
Kanske är det bara han är en hejare på snarkning. Sitter på bussen till skolan nu, fick cykla till björklinge. Svettigt
Men jag hann. Köp ett rosa bandet. Jag köpte ett original band från kicks.


In a parralell universe, where nothing breaks and nothing hurts

Godkväll. Slutade tidigt idag och istället för att gymma köpte jag en B&J och åkte hem. Käkade lite lunch, tröck glassen och tog en powernap. Skulle plugga sen när jag vaknade vid sextiden men stack på fotbollsträning istället. Skulle plugga på etiken den senaste timmen men det ända jag lyckats åstadkommit är en rubrik "Etik prov" till mina framtida anteckningar. Annars har jag mest stirrat ut i tomma intet. Needmoresleep. 
Fridens. 

Varför hålla kvar en endadels sekund?

Hej! Somsagt är mitt liv rätt fullspäckat fast jag egentligen inte gör något annat än att går i skolan. Måste bara säga att jag ger otur till Landslaget. Blev så frustrerad när det stod 4-0 till tyskland att jag sa "NEJ JAG SKITER I DET HÄR" så stängde jag av och gick och sov.
Tydligen var det en legendarisk match efter det. Jippie.
Idag så hade jag en tjugo minuters lektion, drog till gymmet och sen på stan med mamma för att äntligen köpa en vinterjacka. Fick även hem två tröjor och lite hår inpackning. Rätt så nöjd.
Vi mötte upp Mickis och åkte sen till Gränby. Tröck en pizza sen hem och plugga etik.
Ja mitt liv är la underbart.
Godnatt
Juste. Blev inbjuden till en Nazistisk tillställning av någon som fått fel nummer. Trodde först någon drev medan jag sen sökte på numret och ja - han var mycket riktigt kahen eller vad han hette. Mycket obehagligt och pinsamt på samma gång!!!


I guess I'd broke my own heart

Hello everybody, lite mycket just nu så hinner ej blåcka. Men nu er je her.
I måndags gick skolan rysligt sakta, det gjorde den igår också. Idag har jag en två timmar hål så jag ska iväg och bygga lite i Ulltuna hehe.
Men vi hörs babes


Cause I've build my life around you

Imorgon ska jag meddela mina kära föräldrar om mina tankar kring att bli vegetarian (skulle vilja bli vegan, men det känns lite risky).
För vissa kanske detta kommer som en chock men för dom i min klass kanske inte.. Har nämligen velat prövat ett tag nu. Jag älskar kött, fisk, kyckling men, med risk för att låta som en djurättsaktivist, hatar massproduktionen, de vårdlösa och barbariska slakterna.
Har läst på och sätt klipp på youtube hela kvällen. Känner mig taggad.. Dock vet jag inte riktigt vad min moder och fader kommer säga.
För dom är nog allt vegskit löjligt... Menmen. Godnatt på er.


Jag skulle vilja se henne i din famn för att få bekräftat att jag fortfarande skulle överleva

Bio igår. Natten var sämst, mådde illa och ja. Har gått och blivit matförgiftad tror jag.. Jag har mina misstänkta. Han på donken såg lite ondskefull ut när han gav mig dom där hotwingsen. Möjligen hade han spottat på dom men så cyniska ska vi inte bli.
Så idag blev de ingen cup, även om jag varit supertaggad hela veckan. Ville ju inte spy på planen direkt.
Så soffhäng med mamma hela dagen. Mitt liv känns rätt dystert nu, ska äta sen möjligtvis över till Polak.
Puss


Will not let myself cause my heart so much misery

 
Hej vänner. Fredag idag igen, veckorna bara rullar på. Slutar halv fem vilket känns som alltid ett stort nederlag. Sedan ska jag och min äckliga vinterjacka (som jag tog imorse i all hast då det var svinkallt ute imorse. Att den luktade fotbollsstrumpor och mögel var okänt just då). Vi ska ta oss till gymmet och sedan hälsa på min syster i hennes lägenhet. Måste se hur hon har det lite, saknar henne allt för mycket då jag varit ensam själv varje kväll den här veckan. Sedan blir det bio med massa gamla goingar, Taken 2 närmare bestämt. Ville dock se Savages men Mathias min ensvisna vän vägrar och vill se Taken 2. Upp till bevis alltså.
Men vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. Goodday.
Ser ni hur snygg han som är med i Savages är? Skulle sitta fint på bioduken

It's been hurting all the way with you

Mår inte alls bra, blev därav ingen träning. Däremot en film, popcorn vilket ledde till ännu mer illa mående. Lär mig aldrig vettni. Ska dra täcket över huvudet och sussa. Lång dag imorgon.


Til I collapse

Ätit alldeles för mycket middag bestående gårdagens kycklinggryta,och en hel rad med mackor på de. Tror jag sprängs. Fotbollsträning snart och jag är död. Är på dåligt humör och vet inte varför, men ibland har man sånna dagar också.

I smile and shake my head at this, what else can I do? I keep getting signs baby, all leading back to you

Är så chokladsugen just nu att jag funderar på att ringa mamma och be henne köpa en marabou eller något. Ser ni hur gott? Åh. Kladdkaka. Ge mig. Varför gick man inte någon kocklinje så man lärde sig hur man gör en sådan här läckerhet.
Ledig idag, var in till gymmet en sväng och nu är jag hemma och skriver på Etikuppgiften. Deadline ikväll. Har även matteläxa och entreprenörskap uppgift. Så helt smärtfri var ändå inte den här spontant lediga dagen. Men det är väll bara att kötta på. Kommer sova gott ikväll iallafall.

You long for love, but you won't let love in

Jag dör. Nästan bokstavligt. Fyfan vilken jobbig dag igår. Stress, stress, stress.
 Ledig idag dock och det kunde inte komma mer passande. Gick sämst på träningen, var bara hungrig och trött. Men, men. Är uppe med tuppen och pluggar matte. Vet inte varför, kan inte sova. Ha en bra dag!
Lite bilder på min klippning, ser dock ojämnt ut även fast det blev hur jämnt som helst. Som sagt blev de äntligen en tripp till en riktig frisör denna gång.


My hope was torn apart

Såhär känner jag över att inte kuna sätta upp mitt hår, över skolan och över att jag tappat bort mitt skolbusskort och är nu tvungen att betala 300 kronor. Fuck den som tog det. Eller nåt...
Ska kämpa vidare, slutar halv fem.Idag är det den jobbiga dagen. Tisdagar suger.

Somebody save me now

Idag var ett uvs-dag. Jag åkte dit, lämnade med en besviken mor.
Resten av dagen spenderade jag på stan. För att sedan hem och fira min kära syster. Blev lite gym och klippning och shopping. Klippte av allt hår, igen. Gråter. Även fast denna gång var de hos en frisör (bilderna är från imorse, alltså inte min nya frisyr)


Somwhere along in the bitterness

Vill åka utomlands, nununu. Bilder från Teneriffa, 1 år sedan ungefär. 
Hello everybody. Idag så gick jag upp, storstädade mitt rum, övningskörde till Almunge för att lämna bilen på verkstaden. 
In till stan, köpa present, shoppa presentkort på H&M. Hem, till Louise, fira Världens bästa Fanny med pannkakstårta och prat. 
Nu har jag ätit middag och ska senare på jakt efter en kanelbulle åt Amanda! Wish me good luck. 

Maybe these scares won't go away but they'll fade

Glad. H&M. Shopping.


Dancing to keep from crying

Åhh, på ett sätt är hösten riktigt bra. Så många bra artister släpper sina album. Som är bra.
Upptäckte nyss Moneybrothers nya album och P!NK. Ja. Jag gillar P!nk. På gränsen till älskar, avgudar...
Hon är jättejättejättebra helt enkelt. Live också.
Nej, ska sova nu.

I should've known that I was weaker from the start


Jag lyckades med stor succé gå upp tidigt en lördagsmorgon! Kvart i nio kämpade jag mig, mer död än levande, upp för sängen.
Blev hämtad av Andrea för att sedan köra ett litet friskis pass. Köttade.
Kom hem, cyklade till Elin och blev av med lite skulder. Hem och övningsköra in till stan med en skrattande pappa och farmor åt en livrädd Julia.
Körde hela vägen till Java för lite buffé. Sedan blev det kultur i Märsta haha. Mamma hade körshow inför VM i Denver. Mikket duttia.
Nu är jag hemma och ska mysa framför tv:n med en kopp te.
Ha en bra kväll ungdomar. Tror jag blivit gammal.


Vi tar oss upp en vacker dag, du och jag


Efter en riktigt plågsam skoldag, som gick riktigt sakta, kom jag äntligen hem och fick lite tacosmiddag i mig. Matkoman gjorde mig liggandes på golvet i drygt en timme.. NU har jag dock äntligen dragit mig upp i sängen och ska se lite film, men först... Ta sig ända till köket för lite popcorn.
Ska ändå på spinning pass imorgon kl 10! Hör och häpna. Så kan lika gärna bli fet ikväll. Go.

I can't save you if you don't let me

Zup bitches. Fösöker låta lite hipp. Men det går sådär. Sitter på bussen in till skolan. Igår var träningen inställd villet var synd, men pappa drog med mig ut på promenad som som slutade i joggning. JA min pappa joggade.
Sen blev de bullfika med rosa bullar.
Favoritdagen igår ju! Skönt med fredag. Trevlig helg!


Sadness will be far away

Idag tog jag mig till studenternas i spöregn för skrapandagen! I början såg det dystert ut, men var riktigt roligt med lekarna. Även om det var endast åtta elever från S11B så hade vi nog roligast.
Lite mys med varm choklad och bulle också. Så det ska vara! Tur att Alex och Cissi var där iallafall.
Väntar på att fotbollsträningen ska börja,.. Vilket är om två timmar, får bli Friends så länge!


Men även inbitna lögnare har sin charm

Hej! Har precis gymmet en timme och det går sådär, Andy ska guida mig genom maskinerna imorgon. Känns bara som gör fel. Är hungrig som ett as, även fast jag köpte en kexchoklad och mumsade i mig i provhytten på H&M, vart annars skulle jag stå?
Haha. Nu väntar jag på ett spinningpass. Sen äntligen hem.


I always swore to you I'd never fall apart

Hej. Gick upp SJU och åt frukost! Helt onödigt när jag skulle ta halv tio bussen. Så åt frukost sen sov en timme till, hehe. Sitter på bussen nu. Idag är det skola, plugga, spinning hem.
Grattis till min finfina homie Fanny. Den lilla skiten är en vecka yngre än mig! Hoppas hon får en bra dag.
Bild på när Fanny ska äta världens godaste pizza jag ätit som vi gjorde själva!!!! Se hennes exalterade blick.


Och tryggheten byter jag, med glädje, ut mot dig

Såhär känner jag idag. Började 08:30 med ett cooper-test. Yey, precis vad jag alltid velat gjort. Springa 2 km på morgonen det fortaste jag kan. Men man ska ju inte klaga, slipper springa milen som dom där stackarna på fyris måste.
Skoldagen flöt på, drog till friskis, drog hem, åt mackor, ligger här.
Så jävla roligt liv. Blir ju nästan tårögd av lycka. Skit-tisdag.


Our minds are troubled by the emptiness

Här är lite halv-läskiga Iphone bilder från i Lördags.
Idag så har jag gått till skolan, jobbat på lektionerna och gymmat på Friskis. Eller ja. Jag sprang på bandet, kände mig säkrast där. Premiärsvängen ju! Stjärna i kanten till mig.
Nu har jag pluggat matte och ska se lite Friends. Bästa stunden idag, hehe.

RSS 2.0